Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> HAYA LABS Antioxidant Complex 120 Tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

HAYA LABS Antioxidant Complex 120 Tabs.

ajuta la protejarea organismului de la daune provocate de radicalii liberi.
50,00 RON

 

Descriere produs:

HAYA LABS Antioxidant Complex 120 Tabs.

 Antioxidant complex este o formulă compusă din celule protectoare puternice cunoscute ca antioxidanți. Este important să se ia antioxidanti în combinație pentru că lucrează sinergic și sunt mai benefici împreună decât daca ati lua doar unul.
Antioxidantii sunt componente esențiale pentru o sănătate optimă. Antioxidantii sunt un grup de substante nutritive care pot reduce riscul de numeroase afectiuni care pot fi cauzate de radicalii liberi.
Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot provoca daune grave la structura celulara, ADN, enzime, lipide și proteine.
Organismul a dezvoltat un sistem de autoapărare, cum ar fi antioxidanții, pentru a controla nivelul de radicali liberi, deoarece acestia pot deteriora celulele și să contribuie la dezvoltarea unor boli cronice.
Unele dintre afectiunile care pot fi cauzate de radicalii liberi includ cancerul si bolile de inima, boala Parkinson, cataracta, degenerescenta maculara, artrita, astm, hipertensiune arteriala, ateroscleroza si boala Alzheimer. Radicalii liberi contribuie, de asemenea, la îmbătrânirea prematură.. Exista tot mai multe dovezi că persoanele care suplimenteaza cu antioxidanti sunt mult mai viguroase și mai puțin predispuse la boli. Acest Antioxidant Complex este o formulă cuprinzătoare, care va ajuta la protejarea organismului de la daune provocate de radicalii liberi.
Antioxidant Complex include beta-caroten, vitamina C si E, si seleniu. De asemenea, include :  N-acetilcisteina, Acid alfa-lipoic, și mai multe plante care contin flavonoide cu potential antioxidant puternic.
Antioxidant Complex este disponibil în cutie cu 120 de tablete.
MOD DE ADMINISTRARE: Se recomanda a se lua 2 comprimate pe zi in timpul meselor.
ATENTIE! Daca sunteti insarcinata sau alaptati consultati medicul inainte de a incepe dieta.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie