Home >> Romcos Impex > Argilo - Terapie >> Masca argila albastra de Raciu 500 gr

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Masca argila albastra de Raciu 500 gr

masca cosmetica din argila albastra, pentru realizarea mastilor cosmetice in tratarea acneei, cuperozei si ridurilor
16,96 RON

 

Descriere produs:

MASCA ARGILA ALBASTRA DE RACIU 500gr ROMCOS
masca cosmetica din argila albastra

Produsul contine 200 gr. de pasta obtinuta prin amestecul Argilei Albastre de Raciu cu apa ce izvoreste din adancul zacamantului de argila.
 
Produsul este cu adevarat unic deoarece combină cea mai bună argila, cu apa ce contine majoritatea mineralelor si oligoelementelor din această argila,  rezultand o masca cosmetica cu o mare putere terapeutica.
 
Se recomanda deasemenea pentru tratarea arsurilor de piele de gravitate redusa, pentru realizarea mastilor cosmetice in tratarea acneei, cuperozei si ridurilor. Deasemenea au fost remarcate rezultate deosebite in tratarea alopeciei (caderea parului), fiind ideala si pentru realizarea mastii cosmetice antimatreata.
 
Este indicata in curele interne si externe pentru tratatarea urmatoarelor afectiuni: gastroduodenitei si a ulcerului gastroduodenal, in prevenirea si tratarea cancerului si a leucemiei, pentru psoriazis si eczeme, pentru realizarea cataplasmelor in vederea tratarii ochilor inlacrimati, conjunctivitei, cataractei, pentru blefarita, paralizii, nevroze, ticuri, coree, convulsii, spasme, epilepsie, plagi (infectate, cangrenoase), furunculi, spondiloza lombara, cervicala si dureri articulare, ulcer, vaginite, colite, rectite si parazitoze intestinale.
Nu contine conservanti!


 

 

Produse din aceeasi categorie