Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Psyllium Husks Fiber powder 170 g

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Psyllium Husks Fiber powder 170 g

Psyllium Seed oferă o sursă bună de fibre în fiecare lingura. Noțiuni de bază de fibre suficient in fiecare zi este importantă pentru digestiv și sănătății colon
44,18 RON

 

Descriere produs:

Psyllium Seed oferă o sursă bună de fibre în fiecare lingura. Noțiuni de bază de fibre suficient in fiecare zi este importantă pentru digestiv și sănătății colon, precum si sanatatea inimii ansamblu. Multi americani nu sunt obtinerea de sumele recomandată de fibre pe o bază de zi cu zi.

Sugestii de utilizare
Ca un supliment alimentar pentru adulți, se amestecă un (1) nivelul de lingura (aproximativ 5,8 grame), cu un minim de 8 uncii de apă sau băutura preferată. Luați o la trei ori pe zi, între mese, sau ca regia de către un medic de asistență medicală.
Alte ingrediente
Psyllium de semințe pleavă.
GRATUIT: gluten, grâu, lapte, soia, drojdie, zahăr, aromă artificială, îndulcitor, conservanți și culoare.
Avertismente
Dacă sunteți gravidă, care alăptează, de a lua orice medicamente sau aveți orice afecțiune, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră de asistență medicală înainte de a lua orice supliment alimentar.
 Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dumneavoastră de asistență medicală în cazul în care apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei.
 Nu utilizați dacă sigiliul flacon exterior lipsește sau este deteriorat.
A observa:
Ia acest produs cu cel puțin 8 uncii de apă sau alt fluid. A lua acest produs, fără fluid adecvat pot cauza sufocare. Nu luați acest produs dacă aveți dificultăți la înghițire. 
Dacă aveți dureri în piept, vărsături sau dificultăți la înghițire sau respirație după ce a luat acest produs, solicitați imediat asistență medicală. Nu luați înainte de culcare. 
Produse din fibre poate afecta absorbția multe medicamente. Nu luați acest produs în termen de 2 ore de la administrarea de medicamente.

 

 

Produse din aceeasi categorie