Home >> > Crema pentru Ingrijirea Decolteului >> Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly 50 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly 50 ml

Crema pentru Ingrijirea decolteului, pentru mastoze fibrochistice, pentru indepartarea nodulilor mamari, tonifierea si emolierea sanului
30,00 RON

 

Descriere produs:

Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly 50 ml, pentru mastoze fibrochistice, pentru indepartarea nodulilor mamari, tonifierea si emolierea sanului

Despre senzationala crema pentru ingrijirea decolteului de la Dr. Ciuhi cu efect de marirea si tonifierea sanilor .Masati-va sanii cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor.Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni, rezultatele vor fi foarte bune diferenta fiind vizibila. Atentie nu se maseaza peste  mamelon !
Mareste si tonifiaza sanii vizibil in numai 4 luni!

Prezentarea produsului Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly  : cutie de 50 ml e.
Compozitie Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly  : Aqua - Mineral Oil Lanolin - Pentylene Glycol - Petrolatum Glycerin - PEG  40 -Hydrogenated Castor Oil - Phenylalanine, Glutamic Acid, Aspargine, Alanine - Aloe Barbadensis Leaf Juice  Polyglyceryl  4 Isostearate; Cetyl PEG/PPG 10/1 Dimethicone; Hexyl Laurate - Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben Carbomer  Sodium Hydroxide  Acrylates/C10 - 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Parfum- BHA -  2  Bromo - 2- -Nitropropane  1,3  Diol.

Contraindicatii Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly  : nu s-au constatat.

Mod de utilizare Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly  : 15-20 minute de masaj usor, care se recomanda sa se efectueze de 2-3 ori pe zi. Pe sani, masajul se realizeaza de la baza spre mamelon.

Este recomandata pentru ingrijirea decolteului si a fost conceputa ca un lipogel, care asigura penetrarea Complexului Activ.

Producator Crema pentru Ingrijirea Decolteului Fly-Fly : Insecfarm
La vitrine Magique
































Tags: crema pentru ingrijirea decolteului, crema Fly Fly


 

 

Produse din aceeasi categorie