Home >> > Crema pentru Ingrijirea Pielii >> KERATO-LIZ 50 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

KERATO-LIZ 50 ml

Kerato-liz crema este un preparat cu actiune keratolitica la nivelul pielii, keratoliz cea mai noua inventie pentru regenerarea pielii, inlocuit cu crema ingrijirea pielii Fy Fly
44,00 RON

 

Descriere produs:

Keratoliz crema pentru regenerarea pielii, incearca cea mai noua inventie pentru regenerarea pielii tale! produs inlocuit de producator  cu crema de ingrijirea pielii Fly Fly  produsul original
Acest produs reprezinta o noutate in repararea pielii. Datorita biotehnologiei contemporane am reusit obtinerea unei enzime extrasa din pupele unei specii de insecte. Aceasta enzima are functia de formare a tegumentul aripilor la fluturi.
Extragerea si conservarea acestei substante reprezinta o noutate absoluta in biotehnologie.
Proprietati Kerato-liz:
Kerato-liz crema este un preparat cu actiune keratolitica la nivelul pielii.
Inlatura delicat crustele psoriazice pana la disparitia lor totala, reduce descuamarea pielii, dizolva si elimina celulele moarte de la nivelul pielii (keratozele), ajuta la eliminarea formatiunilor cutanate (veruci seboreice, nevi), regenereaza pielea, ajuta la refacerea pielii in cazul cicatricilor dupa arsuri, traumatisme si acnee pana la disparitia lor completa.
Mod de administrare Kerato-liz:
Kerato-liz crema se aplica pe suprafata afectata a pielii, spalata si uscata, in strat subtire, o data sau de doua ori pe zi, printr-un masaj bland, pana la absorbtia totala in piele.
Durata de aplicare se stabileste individual in functie de fiecare caz in parte
Pentru rezultate stabile nu se recomanda oprirea aplicarii Kerato-liz crema imediat dupa primele imbunatatiri.
Aplicarea se va continua inca 14 zile dupa disparitia modificarilor tegumentare.
Ingrediente Kerato-liz:
substante: Apa, Ceteareth – 30, Pentylene glycol, Cetearyl alcohol, Lanolina, Isopropyl myristate, Cetyl alcohol, Glicerina, Butyrospermum parkii, Propylene glycol (si) Diazolidinyl urea (si) Methylparaben (si) Propylparaben, Carbomer, Parfum, BHA, Acid lactic, Sabowax ELH 40, Sodium Hydroxide, Extract Bombyx.
A se evita contactul cu ochii si mucoasa bucala.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A nu se folosi pe rana deschisa.
A se pastra la temperaturi sub 25 C. A nu se congela.
Termen de valabilitate Kerato-liz 2 ani.
A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.
Dupa deschidere se va pastra la frigider.

Ambalare Kerato-liz : tub 50 ml
Sfaturi Utile   Kerato-liz
Hiperkeratoza (bataturile)

Semne si simptome:
Ingrosarea, intarirea straturilor pielii sau proeminente de piele tare pe maini si picioare.
Hiperkeratozele apar deseori ca proeminente de piele intarita, cu dimensiuni mai mici de 0,5 cm. Zonele de hiperkeratoza variaza in dimensiuni si forme. Hiperkeratozele sunt rezultatul incercarii pielii de a se apara in urma solicitarilor mecanice. Cu toate ca pot avea un aspect urat, tratamentul este in general necesar doar daca exista disconfort. Pentru majoritatea oamenilor, indepartarea factorului de frecare sau de presiune ajuta la disparitia hiperkeratozei.
Tratament Kerato-liz:
In majoritatea cazurilor, puteti sa va tratati singuri acasa bataturile si hiperkeratoza. Daca acestea se inflameaza, adresati-va medicului.
Incercati urmatoarele masuri de autoangrijire:
    Purtati pantofi potriviti, cu botul adecvat. Mergeti la cizmar sa va intinda pantofii in locurile care va strang sau produc bataturi. Puneti o captuseala sub calcaie, daca pantofii va bat. Folositi produse eliberate fara reteta din farmacii care acopera sau inmoaie batatura in timp ce purtati pantofi.
    Purtati manusi atunci cand folositi unelte sau incercati sa captusiti manerele uneltelor cu o fasa sau cu altceva.
    Frecati-va pielea cu o piatra ponce sau cu un burete in timp ce faceti baie sau dupa aceea, pentru a subtia treptat o parte din zonele de piele ingrosata. Evitati acest lucru daca aveti diabet sau insuficienta circulatorie.
    Utilizati preparatele cu acid salicilic eliberate fara reteta din farmacii, ce pot diminua bataturile.
    Nu taiati si nu radeti bataturile sau zonele de hiperkeratoza cu un instrument ascutit.
Vergeturi
Vergeturile reprezinta o conditie patologica a pielii care nu cauzeaza probleme medicale semnificative, totusi vergeturile pot fi un factor de stres pentru persoanele afectate. Acestea reprezinta cicatrici liniare acompaniate de atrofie epidermica. Factorii care conduc la dezvoltarea vergeturilor sunt putin intelesi. Nu exista un consens general asupra etiologiei. Se considera ca apar in urma ruperii retelei tesutului conjunctiv. S-a sugerat faptul ca se dezvolta in pielea cu o cantitate abundenta de fibre groase de colagen, asa cum este cea a adultilor. Acest fapt este evident la persoanele care dezvolta vergeturi in timpul sarcinii, lactatiei, cresterii sau descresterii bruste in greutate. Cresterea activitatii corticoadrenale este implicata in dezvoltarea vergeturilor precum in cazul sindromului Cushing.

Vergeturile pot raspunde la tratamentele farmacologice si interventiile clinice mai ales in stadiul initial de vergeturi rosii. O data ce devin albe exista doar citeva modalitati de tratare. Hidratarea intensiva, vitamina C, acizii din fructe, retinolul sunt cateva terapii indicate pentru vergeturile initiale. Tratamentul cu laser pulsat arata o ameliorare a aspectului vergeturilor.

Vergeturile sunt o problema cosmetica mai ales, dar se pot rupe intr-un accident. Adolescentii cu vergeturi se pot astepta ca acestea sa devina mai putin vizibile in timp. Tratamentul cu tretinoin, lumina pulsata si peeling chimic amelioreaza semnificativ aspectul clinic al urmelor de intindere a pielii in stadiul initial.
 
Cicatrici


Cicatricile constituie o parte a procesului de vindecare si pot aparea atat in interior cat si la exterior. Cicatricile vizibile apar dupa ce tegumentul a suferit o pierdere de substanta dermo-epidermica, dar pot aparea cicatrici si la nivelul organelor interne, de exemplu in cazul unei rupturi musculare sau inciziilor din timpul interventiilor chirurgicale.

In cazul unui traumatism sau agresiune, cu ruptura sau pierdere de substanta la nivelul tesuturilor corpului, corpul se vindeca prin producerea unei substante denumita colagen. Aceasta este o proteina si se sintetizeaza la nivelul regiunii traumatizate, ajutand eventual la inchiderea plagii. Colagenul continua sa se acumuleze la nivelul acestei regiuni o perioada mare de timp din momentul traumatismului, de aceea cicatricile devin treptat mai netede si moi. Cicatricile cutanate pot necesita pana la doi ani pentru estompare, dar dupa aceasta perioada este putin probabil sa dispara.

Anumite regiuni ale corpului sunt mai predispuse la cicatrici comparativ cu altele. Genunchii si coatele au de obicei cicatrici mai vizibile, deoarece in timpul procesului de vindecare se efectueaza miscari si intinderi ale regiunii, ce nu pot fi evitate.

Uneori se dezvolta cicatrici anormale. O cicatrice hipertrofica este o cicatrice foarte larga, care se poate forma atunci cand se distruge o zona mai larga din tegument, sau daca leziunea se infecteaza. Cicatricea cheloida reprezinta un tesut in exces, cand se produce colagen in exces la nivelul regiunii traumatizate, iar cicatricea continua sa creasca chiar daca leziunea s-a vindecat.

 

 Kerato-liz cream for skin regeneration, try the new invention to regenerate your skin!
This product represents an innovation in skin repair. Thanks to modern biotechnology we managed to obtain an enzyme extracted from a species of insect pupae. This enzyme has the function of forming the skin wings of butterflies.
Extraction and conservation of this substance is an absolute novelty in biotechnology.
Properties Kerato-liz:
Kerato-liz cream is prepared with a keratolytic action on the skin.
Remove delicate crusts psoriatic to their extinction total, reduces peeling skin, dissolve and remove dead cells from the skin (keratoses), helps eliminate formations skin (warts seborrheic nevi), regenerates skin, helps to restore skin where scars after burns, trauma and acne until their complete disappearance.
Directions Kerato-liz:
Kerato-liz cream is applied to the affected area of ​​the skin, washed and dried, a thin layer once or twice a day, with a gentle massage until the total absorption into the skin.
Application time is determined individually depending on each case
For results it is recommended applying Kerato-liz cream off immediately after the first improvements.
The application will continue for 14 days after the disappearance of skin changes.
Ingredients Kerato-liz:
substances Water, Ceteareth - 30, Pentylene Glycol, Cetearyl alcohol, Lanolin, Isopropyl Myristate, Cetyl alcohol, Glycerin, Butyrospermum parkii, Propylene Glycol (and) Diazolidinyl urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben, Carbomer, Fragrance, BHA, Acid lactic Sabowax ELH 40, Sodium Hydroxide, Bombyx Extract.
Avoid contact with eyes and oral mucosa.
Keep out of the reach and sight of children.
Do not use on open wounds.
Do not store above 25 C. Do not freeze.
Validity Kerato-liz 2 years.
Do not use after expiration date indicated on the package.
Once opened refrigerate.
Packaging Kerato-liz: 50 ml tube
Tips Kerato-liz
Hyperkeratosis (calluses)
Signs and symptoms:
Thickening, hardening or prominent skin layers of hard skin on hands and feet.
Hiperkeratozele often appear as prominent leather reinforced with dimensions less than 0.5 cm. Hyperkeratosis areas vary in size and shape. Hiperkeratozele skin are the result of trying to defend himself after mechanical stress. Although it may look ugly, treatment is usually necessary only if there is discomfort. For most people, removing the friction factor or help pressure the disappearance of hyperkeratosis.
Treatment Kerato-liz:
In most cases, you can now treat themselves at home corns and hyperkeratosis. If they become inflamed, see your doctor.
Autoangrijire try the following measures: Wear suitable shoes, nose properly. Go to the cobbler to stretch the shoes in places that will collect or produce corns. Put padding under the heel, and if the shoes will knock. Use non-prescription products in pharmacies covering or soften the corn while wearing shoes. Wear gloves when using tools or try padded handles gear with a bandage or something else. Scrub your skin with a pumice or sponge while bathing or thereafter gradually to thin some of thickened skin areas. Avoid this if you have diabetes or circulatory failure. Salicylic acid preparations used non-prescription from pharmacies that can reduce calluses. Do not cut corns or areas of hyperkeratosis laugh with a sharp instrument.
Stretch Marks
Stretch marks are a pathological condition of the skin that causes no significant medical problems, stretch marks can still be stressful for those affected. These are linear scars accompanied by epidermal atrophy. Factors leading to the development of stretch marks are poorly understood. There is a general consensus on the etiology. It is believed that occur after tearing tissue network. It has been suggested that develops in the skin with an abundant amount of thick collagen fibers, as that of adults. This is evident in people who develop stretch marks during pregnancy, lactation, the increasing or decreasing sudden weight. Corticoadrenale increased activity is involved in the development of stretch marks as in Cushing"s syndrome.
Stretch marks may respond to pharmacological treatments and clinical interventions especially in the initial stage of red stretch marks. Once turn white there are very few ways of treating. Intensive hydration, vitamin C, fruit acids, retinol several therapies are indicated for the initial stretch marks. Treatment with pulsed laser show an improvement in the appearance of stretch marks.
Stretch marks are a cosmetic problem especially, but may break in an accident. Teens with stretch marks can expect they become less noticeable over time. Tretinoin therapy, pulsed light and chemical peels significantly improves the clinical appearance of stretch traces of skin in the initial stage.
scars
Scars are part of the healing process and can occur both inside and outside. Visible scars occur after the skin has suffered a loss of substance dermo-epidermal, but can appear scars and internal organs, for example in case of muscle tears or incisions during surgery.
If an injury or assault, rupture or loss of substance in the body tissues, the body heals by producing a substance called collagen. This is a protein synthesized in the region and traumatized, possibly helping to wound closure. Collagen continues to accumulate in this region a long time since the injury, so the scars gradually become smooth and soft. Skin scarring may require up to two years to fade, but after this period is unlikely to disappear.
Certain regions of the body are more prone to scarring than others. Knees and elbows usually have visible scars, because during the healing process is done and stretching movements of the region, which can not be avoided.
Sometimes develop abnormal scars. A hypertrophic scar is a very large scar, which can form when destroying a larger area of ​​skin, or if the lesion is infected. Keloid scar tissue is an excess occurs when excess collagen in the region traumatized, and the scar continues to grow even if the lesion has healed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Kerato-liz, keratoliz


 

 

Produse din aceeasi categorie