Home >> Greenland - Cosmetice Naturale - Olanda > Masca de fata >> Set 4 masti faciale Fruit Emotions

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Set 4 masti faciale Fruit Emotions

set 4 masti faciale emotii fructate de hidratare, curatare,revogorare, exfolianta si calmanta, Fruit Emotions Greenland
35,00 RON

 

Descriere produs:

Set 4 masti faciale (exfolianta, cremoasa, revitalizanta si curatare) Fruit Emotions Greenland
Cele 4 masti (Papaya-lamaie, Lamaie-vanilie, Ghimbir-grepfruit, Cocos-mandarine) din gama Fruit Emotions Greenland intr-un singur pachet: un exfoliant,o crema, o masca pe baza de argila si un gel, fiecare cu rolul ei unic! Gata preparate, dupa 15 minute tenul tau se va simti renascut.
Combinati mastile cu lotiunile de corp sau unturile, cu aceeasi aroma.
DOAR EMOTII!
Ambalare masti faciale Fruit Emotions: set 4 masti (exfolianta, cremoasa, revitalizanta si curatare)
Producator set 4 masti faciale Fruit Emotions: Greenland Olanda
In interior, pe fiecare masca veti gasi prospectele produselor urmatoare:
Masca exfolianta reimprospatare si catifelare
O masca faciala exfolianta incantatoare, cu uleiuri esentiale de Papaya, Lamaie si Bambus. particulele de bambus elimina celulele moarte ale tenului. Masca ofera o curatare profunda, exfoliere si vitalitate. Dupa 15 minute, tenul tau va deveni mai neted, stralucitor si curatat. Contine 97% ingrediente de origine naturala. Utilizati untul, lotiunea si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu Papaya-Lamaie pentru o experienta unica parfumata.

Mod de utlizare
Aplicati masca faciala Greenland Fruit Emotions pe tenul demachiat. Apoi prin miscari circulare acoperiti intreaga fata si lasati masca 10-15 minute
sa actioneze, clatiti apoi din abundenta.
Evitati zona ochilor si a gurii. Ideal inclusiv pentru vegetarieni si vegani.
Fara parabeni, coloranti, gluten, uleiuri minerale, alcool.
Masca cremoasa catifelare si hranire
O masca faciala cremoasa incantatoare, cu uleiuri esentiale de Lamaie verde si Vanilie, completate de cu unt de Shea si Ceai alb. Aceasta masca cremoasa si hranitoare, restabileste echilibrul de umidiate al tenului. Dupa 15 minute, tenul Dvs va fi stralucitor si foarte catifelat. Contine 98% ingrediente de origine naturala.
Utilizati untul, lotiune si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu Lamaie-Vanilie pentru o experienta unica parfumata.

Mod de utlizare

Aplicati masca faciala Greenland Fruit Emotions pe tenul demachiat. Apoi prin miscari circulare acoperiti intreaga fata si lasati masca 10-15 minute sa actioneze, clatiti apoi din abundenta. Evitati zona ochilor si a gurii. Ideal inclusiv pentru vegetarieni si vegani.
Fara parabeni, coloranti, gluten, uleiuri minerale, alcool. 
Masca faciala cu Ghimbir si Grepfruit
-Gel hidratant si revitalizant -
-Un gel facial incantator, cu uleiuri esentiale de Ghimbir si Grepfruit. Aceasta masca ofera hidratare si restabileste echilibrul de umiditate al tenului.
Dupa 15 minute, tenul Dvs va fi proaspat, stralucitor si foarte catifelat, iar ridurile fine datorita deshidratarii tenului se vor estompa. Contine 96% ingrediente de origine naturala. Utilizati untul, lotiune si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu Ghimbir-Grepfruit pentru o experienta unica parfumata.

Mod de utlizare
Aplicati masca faciala Greenland Fruit Emotions pe tenul demachiat. Apoi prin miscari circulare acoperiti intreaga fata si lasati masca 10-15 minute sa actioneze,
clatiti apoi din abundenta. Evitati zona ochilor si a gurii. Ideal inclusiv pentru vegetarieni si vegani.
Fara parabeni, coloranti, gluten, uleiuri minerale, alcool. 
Masca cu argila  hranire si curatare
Masca faciala pe baza de Argila alba, cu uleiuri esentiale de Mandarine si Cocos. Masca ofera o curatare profunda si este extrem de hranitoare datorita proprietatilor naturale ale argilei.
Dupa 15 minute, tenul va fi hranit, catifelat si suplu. Contin 98% ingrediente de orgine naturala. Utilizati untul, lotiune si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu
Cocos-Mandarine pentru o experienta unica parfumata.

Mod de utlizare
Aplicati masca faciala Greenland Fruit Emotions pe tenul demachiat. Apoi prin miscari circulare acoperiti intreaga fata si lasati masca 10-15 minute sa actioneze, clatiti apoi din abundenta. Evitati zona ochilor si a gurii. Ideal inclusiv pentru vegetarieni si vegani.
Fara parabeni, coloranti, gluten, uleiuri minerale, alcool.Tags: set 4 masti faciale Fruit Emotions, Greenland, Papaya-lamaie, Lamaie-vanilie, Ghimbir-grepfruit, Cocos-mandarine

 

 

Produse din aceeasi categorie