Home >> A@D PHARMA-suplimente nutritive > suplimente nutritive >> BABY GUARD DHA 30cps"twist-off" A&D PHARMA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BABY GUARD DHA 30cps"twist-off" A&D PHARMA

ajuta la mentinerea functionarii corecte a creierului si favorizeaza dezvoltarea vazului la nou-nascutii in varsta de pana la 12 luni.
33,35 RON

 

Descriere produs:

BABY GUARD DHA 30cps"twist-off" A&D PHARMA

Utilizare / administrare
Produsul se administreaza in timpul mesei. Rasuciti si rupeti capatul capsulei, apoi turnati continutul intr-o lingurita sau direct in gura copilului.


Indicatii
Baby Guard DHA asigura necesarul nou-nascutilor si copiilor de acid docosahexaenoic (DHA), un acid Omega-3. Datorita continutului de vitamina D, favorizeaza dezvoltarea corecta a sistemului osos la copii. O doza zilnica de Baby Guard DHA asigura in totalitate necesarul de vitamina D3, conform recomandarilor Echipei De Experti.

DHA - acidul docosahexaenoic ajuta la mentinerea functionarii corecte a creierului si favorizeaza dezvoltarea vazului la nou-nascutii in varsta de pana la 12 luni.

Vitamina D3 ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si favorizeaza absorbtia si consumul calciului si fosforului, precum si mentinerea unui nivel adecvat de calciu in sange. Vitamina D3 ajuta si la o functionare corecta a sistemului imunitar.

Uleiul de masline este folosit in regimul alimentar oligoantigenic (in regimul alimentar al persoanelor care sufera de alergii). Acizii grasii continuti de uleiul de masline sunt similari cu cei continuti de laptele de mama.


 

 

Produse din aceeasi categorie