Home >> A@D PHARMA-suplimente nutritive > suplimente nutritive >> BIO-OIL 125ml A&D PHARMA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BIO-OIL 125ml A&D PHARMA

Tratament vergeturi, cicatrici.
78,30 RON

 

Descriere produs:

BIO-OIL 125ml A&D PHARMA

Tratament vergeturi, cicatrici.

Pielea se sparge in perioadele de schimbare rapida a greutatii si se formeaza vergeturile. Acestea ramanand vizibile la suprafata pielii.

In functie de tipul de nivelul de hidratare a pielii, piele, varsta, rasa si dieta, exista probabilitatea de a dezvolta vergeturi. Persoanele cele mai predispuse la formarea vergeturilor sunt cei care practica culturism, adolescentii, femeile insarcinate si acele persoane care intr-o perioada scurta de timp iau foarte mult in greutate.

Bio Oil este formulat astfel incat sa imbunatateasca aspectul vergeturile ce au natura permanenta, iar rezultatele produsului pot varia de la o persoana la alta.

Aplicare:
Pentru cicatrici
Cicatricile rezulta in urma procesului de vindecare al unei rani si apar ca rezultat al supra productii de colagen in zona afectata. Cicatricile se mai pot schimba o data cu trecerea timpului, dar uneoir pot ramane ca semne permanente. Bio Oil a fost conceput pentru a imbunatatirea aspectului cicatricilor.

Se aplica Bio Oil pe zona cu probleme de 2 ori pe zi, prin masarea usoara si cu miscare circulara, pentru o perioada de minim 3 luni. Nu este recomandata aplicarea de Bio Oil pe ranile noi, decat dupa vindecarea completa. Nu trebuie folosit pe zonele de piele cu leziuni.

Pentru vergeturi
Se aplica Bio Oil pe zonele cu vergeturi de 2 ori pe zi, prin masare usoara si cu miscare circulara, pentru o perioada de cel putin 3 luni. Femeile trebuie sa sa aplice Bio Oil timpul sarcinii, incepand cu cel de-al doilea trimestru, in special in zonele unde predispozitia pentru aparitia vergeturilor este mai mare, cum ar fi sanii, abdomenul, partea superioara a coapselor si partea inferioara a spatelui.

Pentru nuanta neuniforma a pielii:

Productiei insuficiente de melanina din organism duce la aspectul neuniform al pielii. Cauzele externe ce pot duce la declansare pot fi: folosirea unor produse de albire a pielii de slaba calitate sau expunerea indelungata la soare, sau din cauze interne, cum ar fi: menopauza, fluctuatiile hormonale in timpul sarcinii,sau contraceptivele.

Se recomanda aplicarea de Bio Oil de 2 ori pe zi pentru minim 3 luni. Produsule Bio Oil nu are factor de protectie solara. Daca doriti folosirea unui produs de protectie solara, este recomandat sa aplicati Bio Oil dupa ce s-a absorbit complet in piele.

Pentru piele imbatranita:

Din cauza scaderii productiei de elastina si colagen din piele exista riscul de aparitie al ridurilor. Bio Oil ajuta la mentinerea fermitatii pielii prin continutul de numeroase ingrediente. Pielea devine mai matasoasa, supla si hidratata astfel prevenind astfel aparitia ridurilor. Bio Oil este conceput sa hidrateze pielea si sa imbunatateasca aspectul ridurilor

Prezentare: flacon 125 ml
 


 

 

Produse din aceeasi categorie