Home >> Manastirea Nera > Sapun >> Sapun lichid busuioc 500 ml bio Nera

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sapun lichid busuioc 500 ml bio Nera

Antiseboreic,Antiseptic,Antiinflamator,Antioxidant
23,95 RON

 

Descriere produs:

Sapun lichid busuioc 500ml bio Nera

produs in Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale şi uleiuri vegetale cu conținut ridicat de glicerină.
Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?
    Antiseboreic
    Antiseptic
    Antiinflamator
    Antioxidant


Recomandare
    Exces de sebum
    Ten gras, acneic
    Piele predispusă la îmbătrânire prematură

Ce ingrediente conţine?

(RO) apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de busuioc, ulei volatil de busuioc.

(INCI) Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Ocimum Basilicum Herb Extract, Ocimum Basilicum Oil.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Busuiocul - extractul apos concentrat de busuioc este un ingredient recomandat în formulele produselor cosmetice destinate îngrijirii pieii grase, acneice. Această plantă normalizează secreția de sebum, cicatrizează și calmează epiderma. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare. Acționează asupra punctelor negre și a coșurilor, diminuându-le progresiv.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de busuioc este antiseptic. Datorită proprietăților antibacteriene, este folosit în tratarea infecțiilor cauzate de tăieturi, în răni și în diverse afecţiuni ale pielii.


Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

A se agita înainte de utilizare.

În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare:
Sapun lichid busuioc recipient din plastic pentru săpunuri lichide, prevăzut cu pompiță dozatoare și opritor, a 500ml

Producator  e: Sapun lichid busuioc: Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
 

 

 

 

Tags Sapun lichid busuioc Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

 


 

 

Produse din aceeasi categorie