Home >> Manastirea Nera > Siropuri naturale >> Sirop Nera Plant Calmiplant, 250ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sirop Nera Plant Calmiplant, 250ml

Optimizează adaptarea la stres
28,45 RON

 

Descriere produs:

Sirop Nera Plant Calmiplant, 250ml 
Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera, tonic general, stimulent imunitar, anemie, alergii

Cum acționează?
  
  Echilibrează starea fizică și mentală în condiții solicitante de viață.
    Contribuie la îmbunătățirea somnului prin relaxare, fără a provoca stare de somnolență.

 Pentru ce se recomandă?

   
Surescitare nervoasă
    Stres
    Surmenaj
    Insomnie
    Dureri de cap

Ce ingrediente conține?

Muguri de Brad (Abies alba) - 8%, părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) - 8%, părți aeriene de Salvie (Salvia Officinalis) - 8%, flori de Ciuboțica-cucului (Primula officinalis) - 5%, părți aeriene de Lavandă (Lavandula angustifolia) - 5%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) - 5%, flori de Salcâm (Robinia pseudacacia) - 3%, flori și frunze de Păducel (Crataegus monogyna) - 2%, părți aeriene de Roiniță (Melissa officinalis) - 2%, părți aeriene de Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca) - 2%, părți aeriene de Verbină (Verbena officinalis) - 2%, miere de albine – 5%; îndulcitori: fructoză, glucoză și zaharoză.
Ce proprietăți are fiecare ingredient?
Mugurii de brad au un bogat conținut în vitamina C, fiind recomandați în tratarea asteniilor și a stărilor de stres.
Substanţa amară, în asociaţie cu ceilalţi componenţi chimici, dau cimbrișorului proprietăţi stomahice şi stimulente, care îl fac să fie un bun tonic digestiv, dar şi nervos.
Salvia este o plantă cercetată intens, căreia medicina îi descoperă tot mai multe aplicații practice. Ea nu este doar un medicament natural cu multiple aplicații, ci și un leac excelent pentru menținerea sănătății. Este un recunoscut tonic digestiv, dar și nervos, este folosită pentru echilibru hormonal, fiind și un bun stimulent al activității cerebrale și al memoriei.
Pe lângă efectul terapeutic emolient, expectorant şi fluidifiant al secreţiilor bronşice și proprietățile cicatrizante, hemostatice, antiseptice și sudorifice, ciuboțica-cucului are acțiune sedativă şi calmantă.
Lavanda este un de asemenea un sedativ natural, fiind recomandată în tratamentul depresiei, atacurilor de panică, anxietății.
Acţiunea antidepresivă a complexului din sunătoare este pe deplin confirmată, uleiul esențial având efect tranchilizant, iar flavonoidele influenţând nivelul de serotonină.
Contribuind la eliminarea disconfortului ce poate apărea la nivelul aparatului cardiovascular, păducelul protejează organismul împotriva stresului.
Probabil cea mai importanta categorie de efecte ale roiniței este cea asupra sistemului nervos. Planta este un excelent calmant nervos, fiind recomandată contra durerilor de cap, care apar pe fond de stres și de suprasolicitare, contra insomniei, contra tulburărilor digestive care apar pe fond nervos. Roinița este și un excelent remediu pe termen lung contra Alzheimer-ului (reduce starea de agitație și îmbunătățește memoria), contra tulburărilor de memorie post-traumatice, precum și contra tulburărilor de memorie produse de problemele vasculare cerebrale. Rezultatele experimentale privitoare la folosirea roiniței în tratarea unor tulburări cum ar fi depresia, anorexia psihică (cu reversul său - bulimia), angoasele de tot felul au fost mai mult decât încurajatoare. Planta are efecte înviorătoare asupra psihicului, antidepresive, favorizând gândirea optimistă, amplificând tonusul psihic și mental. Aproximativ 40% dintre cei care au urmat tratamentul cu aceasta plantă contra tulburărilor emoționale menționate au resimțit o ameliorare clară a stării lor psihice.
Preparatele fitoterapeutice pe bază de talpa-gâştei au acţiune sedativă, calmantă, asupra sistemului nervos central şi vegetativ, eficientă în insomnie (este de 3 ori mai puternică decât valeriana), anxio-depresivă şi relaxantă a fenomenelor de somatizare în disfuncţii neuro-vegetative respiratorii (crize de astm, dispnee funcţională), cardio-vasculare (palpitaţii, tulburări de ritm, precordialgii, de cauză nervoasă), digestive (epigastralgii), tulburări de menopauză, tulburări nevrotice diverse, vasodilatatoare, hipotensivă, acţiune relaxantă a musculaturii netede a vaselor de sânge, cardiotonică, antiaritmică, creşte tonusul musculaturii uterului, acţiune cicatrizantă, antiinflamatorie, antiseptică.
Verbina are efecte tonice psihice puternice, îndepărtând stările de tristețe fără motiv aparent, favorizând apariția calmului, ajutând la refacerea psihică rapidă. Tratamentul cu această plantă este foarte bine dublat de psihoterapie, verbina creând o stare de bine în care psihologul poate acționa mult mai ușor, iar efectele terapiei sale sunt amplificate. Încă nu este clar determinat mecanismul neurochimic prin care planta este recunoscută a fi un adjuvant de nădejde în ameliorarea migrenelor care apar pe fond de stres, de suprasolicitare nervoasă, dar, într-adevăr, verbina are, administrată în doze medii, proprietăți sedative certe, înlăturând pe moment durerea, diminuând excitabilitatea și favorizând relaxarea.
Salcâmuleste foarte bun în tratarea migrenelor, cât și în  înlăturarea stărilor de greaţă care însoţesc crizele de migrenă. Fie și numai parfumul deosebit al siropului obținut din flori de salcâm contribuie la îmbunătățirea stării mentale.
Mierea de albine este alimentul care furnizează rapid cea mai mare cantitate de energie. Compusă în principal din fructoză, glucoză şi apă, cu raportul de aproape 1:1 între fructoză (39%) şi glucoză (32%), mierea este foarte sănătoasă pentru ficat şi organism. Conţine vitamine (complexul B, vitaminele A, C, D, K), aminoacizi, enzime şi minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru). Este un puternic antiinfecţios natural, cu acţiune de la tubul digestiv şi căile respiratorii până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Stimulează digestia şi metabolismul, reglează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Menţine echilibrul endocrin. Are proprietăţi stimulatoare pentru muşchiul cardiac.
Îndulcitorii realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul.


Cum se utilizează produsul?                                             
Intern:      3-4 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni.
Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis, ferit de căldură.
Mod de prezentare:
Sirop Nera Plant Calmiplant recipient de sticlă verde, a 250ml

 

Producator  Sirop Nera Plant Calmiplant: Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
 

 

 

 

Tags: Sirop Nera Plant Calmiplant, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

 


 

 

Produse din aceeasi categorie