Home >> phyto bio care suplimente > suplimente >> PULBERE DE GRAU VERDE ECO 200gr PHYTO BIOCARE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PULBERE DE GRAU VERDE ECO 200gr PHYTO BIOCARE

Detoxifiere, Intarirea sistemului cardiovascular, tonic general
66,65 RON

 

Descriere produs:

PULBERE DE GRAU VERDE ECO 200gr PHYTO BIOCARE

pulberea organica de grau verde (Triticum aestivum) este un supliment alimentar obtinut prin inghetarea la -40 grade Celsius, apoi uscarea lenta sub vid avansat si macinarea foarte fina (200 mesh) a frunzelor tinere de grau verde, recoltate atunci cind au inaltimea de 18 - 20 cm. La aceste dimensiuni, inainte de formarea tulpinii propriuzise, planta acumuleaza cea mai mare concentratie de nutrienti – pentru ca in etapele sale de dezvoltare ulterioara sa-i foloseasca pentru sinteza diferentiata a structurilor sale (tulpina/pai, spic, seminte, etc).
Pentru productie se folosesc culturi organice proprii detinute de producator in nordul Chinei in provinciile Heilongjiang si Qinghai. Culturile si modul de cultivare al plantelor sint auditate anual si clasificate ca respectind standardul european pentru culturi organice. (vezi certificat)
Plantele tinere de grau reprezinta o sursa complexa de nutrienti foarte valorosi, necesari organismului uman ca aport zilnic: proteine, clorofila, fibre vegetale, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K) minerale (K, Fe, Ca, Mg) si microelemente (Zn, Se). Alaturi de acestea se gasesc componente de asemenea foarte valoroase prin efectul lor asupra metabolismului si echilibrului biochimic al organismului (bioflavonoide, polizaharide si enzime).
Dintre enzimele care se gasesc in pulberea de grau verde putem enumera citocromoxidaza, cu rol foarte important in procesele redox de la nivel celular, catalaza, peroxidaza si superoxid dismutaza, enzime cu rol important in protectia impotriva efectelor radicalilor liberi oxigenati. (1)

Exista studii comparative care au pus in evidenta un continut net superior de nutrienti in pulberea de grau verde, fata de alte surse vegetale recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sanatatii.(1)
Citeva exemple sugestive legate de continutul de nutrienti al frunzei de grau verde:
- contine de la fel de multa vitamina C ca si portocalele
- contine mai multa vitamina A decit salata verde, rosiile sau varza
- aproape la fel de mult calciu ca si laptele de vaca
- de 3 ori mai mult fer decit spanacul
Prin consumarea de grau verde, toate aceste componente se absorb si genereaza un efect sinergic, facind din produsul pulbere organica de grau verde un supliment alimentar complex, care amelioreaza calitatea vietii tuturor celor care il introduc in dieta lor zilnica.
Aducind in atentia semenilor nostri acest produs, nu facem decit sa propunem intoarcerea la o hrana cit mai curata, mai naturala si mai neprocesata industrial, cu certe si imediate beneficii asupra sanatatii si starii lor de bine.

Beneficii ale introducerii pulberii de grau verde in dieta:
Detoxifiere:
- prin aport de citocrom oxidaza, catalaza, peroxidaza si/sau SOD, vitaminele A,C, E – recunoscute pentru efectul lor antioxidant, se asigura o protectie sporita si o mai mare capacitate de autoaparare a organismului impotriva efectelor nocive generate de radicalii liberi
- fibrele vegetale amelioreaza tranzitul intestinal, faciliteaza eliminarea toxinelor la acest nivel si ajuta la refacerea si mentinerea unei flore intestinale normale, ameliorind astfel digestia si intarind sistemul imunitar (3)
- consumul constant de grau verde asociat cu un aport corespunzator de apa (minim 30 ml per kg corp pe zi) intensifica diureza si implicit eliminarea de cataboliti si toxine pe cale urinara (2)

- prin consum de grau verde se produce alcalinizarea mediului intern si se reduce dezechilibrul acido-bazic, influentind direct pH-ul organismului, cu efecte imediate asupra: perioadei de refacere din convalescenta, a perioadei de recuperare dupa efort fizic intens, drenajului renal si hepatic, digestiei, inflamatiei articulare, etc. (1, 2,3,4)

Intarirea sistemului cardiovascular:
- sint studii care atesta efectul hipolipemiant si reducerea oxidarii LDL ca urmare a consumului zilnic de pulbere de grau verde timp de 40 - 60 zile (4)
- aportul de vitamina C si minerale precum calciul, sodiul si potasiul, ajuta la pastrarea integritatii si elasticitatii vaselor de singe, aportul de calciu si fer stimuleaza formarea eritrocitelor, iar toate acestea impreuna cu asimilarea de clorofila refac capacitatea organismului de a tine sub control mecanismele coagularii – respectiv ale dizolvarii trombilor. (1)
- o mai buna structura si functionare a sistemului cardiovascular inseamna o mai buna protectie interna, o mai buna irigare cu singe, oxigen si nutrienti a tuturor organelor si implicit o stare de bine generalizata la nivelul intregului organism. (1,2,3,4)

Utilizare: ca tonic general, amestecind pulberea cu lichide reci sau la temperatura camerei, sau presarind-o peste salate.
Pentru tonifiere si cresterea rezistentei la imbolnaviri, se pot urma cure intensive de 4-6 saptamini mai ales primavara devreme si inainte de intrarea in sezonul rece (cite 2 lingurite de doua/trei ori pe zi inainte de mese).
La fel in perioadele de convalescenta, de recuperare dupa efort fizic si/sau intelectual intens (competitii sportive, perioade de examene etc).
Pulberea organica de grau verde este un aliat de mare efect in lupta cu kilogramele in plus. Consumul zilnic asigura organismului detoxifierea si necesarul de nutrienti pentru refacere echilibrului biochimic intern, dupa dezechilibrele biochimice induse de curele de slabire.
Pentru asigurarea si mentinerea starii de bine, poate fi de asemenea consumat ca tonic general si detoxifiant in mod constant, zilnic cite doua lingurite.
Preparare: o lingurita de pulbere de grau verde se amesteca in 50 – 100 ml apa plata, suc de fructe, sana ori iaurt. Produsul nostru este o pulbere extrem de fina, rezultata prin cernerea macinaturii de frunze verzi de grau prin sitele de 200 mesh (particule sub 0,05 mm). Din amestec va rezulta un suc de o culoare verde intens, foarte agreabila.
O astfel de portie se consuma de preferat inainte de masa dimineata si seara.
Rezultatul este o stare de bine generalizata, rezistenta la efort si la imbolnaviri, tonus si vioiciune, somn linistit si odihnitor, recuperare mai rapida dupa efort sau din convalescenta, piele catifelata, elastica si hidratata, pofta de viata si chiar tonus sexual.

Depozitare si pastrare:
La maxim 35 grade Celsius ferit de umezeala si de actiunea directa a razelor de soare.

Termen de valabilitate:
In ambalaj original si in conditii corespunzatoare de temperatura si umezeala, ferite de actiunea directa a razelor de soare, 2 ani.
Dupa deschiderea ambalajului, in aceleasi conditii, 90 zile.


 

 

Produse din aceeasi categorie