Home >> phyto bio care suplimente > suplimente >> PULBERE DE SPIRULINA ECO 200gr PHYTO BIOCARE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PULBERE DE SPIRULINA ECO 200gr PHYTO BIOCARE

Este o sursa naturala de proteine, aminoacizi esentiali si antioxidanti. Contine un nivel important de vitamine, minerale si betacaroten.
38,10 RON

 

Descriere produs:

PULBERE DE SPIRULINA ECO 200gr PHYTO BIOCARE

Utilizare / administrare
Sugestie de folosire: Se amesteca 1-2 lingurite de pudra in suc de fructe, ceai, lapte sau alte lichide reci si se bea de doua ori pe zi. De asemenea, poate fi presarata deasupra salatelor vegane.


Indicatii
Spirulina este o sursa complexa si foarte valoroasa de nutrienti. In stare uscata contine pana la 65% proteine, fiind singura sursa vegetala care contine toti cei 8 aminoacizi esentiali. Este mai bogata in proteine decat carnea de vita si este principala componenta a oricarei diete vegetariene, pentru ca mentine echilibrul biochimic al organismului. Pe langa proteinele vegetale de o excelenta calitate, usor de digerat si de absorbit de organismul uman, spirulina este o sursa complexa de nutrienti foarte valorosi, necesari organismului uman ca aport zilnic: acid gamma linolenic, ficocianine, clorofila, fibre vegetale, vitamine (A, B, E, F, K), minerale (Fe, Ca, Mg, I) si microelemente (Cu, Mn, Zn).


 

 

Produse din aceeasi categorie