Home >> > Hepatita >> Hepatito-liz

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Hepatito-liz

Metoda revolutionara de eliminare a virusului hepatic C, Hepatoprotector, Hepatite cronice si acute. Cum vindecam hepatita
199,00 RON

 

Descriere produs:

Hepatito-Liz, obtinut din gandaci, medicamentul  despre care Dr. Ciuhri inventatorul acestuia spune ca scade cu 60% concentratia virusului B si cu 40% , virusul C.

Cum vindecam hepatita ?

Tratamentul pentru hepatite dureaza, in general, un an, insa medicul spune ca sunt cazuri cand viremia scade si in 2-3 luni. Tratamentul lunar costa 199 de lei.
Metoda revolutionara de eliminare a virusului hepatic C, Hepatoprotector, Hepatite cronice si acute brevetata la salonul de la Geneva de Dr. Ciuhri
Preparat destinat afectiunilor hepatice acute sau cronice, datorate infectiilor virale, acumularii de toxine sau a altor factori.
Actiunea sa protectoare si regeneratoare a ficatului se bazeaza pe un compus SBA (substante biologice active extrase din specia coleoptere), cu reale proprietati cheratilitice, antivirale, bactericide, antifungica, antireumatice si anticancerigene. Aceste substante specifice unei anumite perioade din timpul morfogenezei, inhiba sinteza proteinelor si a acizilor nucleici, respectiv a elementelor din care sunt compusi agentii virali, permitând celulelor afectate sa revina la structura lor informationala initiala, sanatoasa.
Hepatito-liz poate fi numit prin actiunea sa, un interferon natural, capabil sa stopeze replicarea virusurilor si a tumorilor, fara sa produca posibilele efecte secundare întâlnite în cazul interferoanelor de sinteza chimica.
Preparat entomologic (adica preparat din insecte)
Compozitie  Hepatito-Liz: Substanta activa: extract entomologic; excipienti; amidon de cartofi.
Forma de prezentare Hepatito-Liz: 30 capsule/150mg de extract entomologic.
Descrierea preparatului  Hepatito-Liz: pulbere hidroscopica si/sau granule de culoare de la brun-deschisa pana la brun-inchisa, cu miros caracteristic, in capsule albe dure, operculate, opace, de forma cilindrica, cu capetele emisferice, cu suprafata neteda si lucioasa.
Actiune  Hepatito-Liz: Substantele biologic active de origine entomologica din compozitia HEPATITO-LIZ - 1 si 2 reprezinta o serie de proteine, substante antioxidative, enzime, aminoacizi esentiali si semiesentiali etc., cu proprietati ce contribuie semnificativ la un sir de procese regenerative ale organismului, astfel ca: ameliorarea functiei ficatului, inclusiv a functiei de detoxifiere, imbunatatirea metabolismului fosfolipidic, stabilizarea membranelor hepatocitelor, procese reparative din ficat, modelarea reactiilor imune cu cresterea rezistentei organismului la diferite influente endogene si exogene nocive etc.
Indicatii Hepatito-Liz: Se recomanda la adulti in calitate de remediu hepato-protector adaptogen, antioxidant si in calitate de sursa suplimentara de aminoacizi in afectiunile ficatului, in endo- si exotoxicoze.
Doze si mod de administrare  Hepatito-Liz
Hepatito-Liz 1 (capsula de dimineata) se administreaza dimineata, inainte de micul dejun cu aproximativ 1 ora. Capsula se inghite cu un pahar de ceai (preferabil sunatoare).
Hepatito-Liz 2 (capsula de seara) se administreaza cu 2-3 ore dupa cina (de preferat cu ceai de menta). Capsula se dizolva in stomac, in 15 minute, timp in care, pacientul va simti o moleseala (o functie mai puternica a ficatului), deoarece se elimina mai mult suc biliar. Daca situatia devine insuportabila, se vor lua cateva bucatele de pesmet (sau pansament gastric), care absorb excesul de suc biliar si starea neplacuta a pacientului dispare.
Reactii adverse Hepatito-Liz
Foarte rar posibile: dispepsie si diaree in primele cateva zile de utilizare, care dispar de sinestatator; reactii alergice.
Atentionari speciale Hepatito-Liz:
Pe parcursul tratamentului se va respecta un regim alimentar dietetic, lipsit de alimente grase si bauturi alcoolice.
Mod de pastrare Hepatito-Liz:
A se pastra la loc uscat, ferit de lumina, la temperatura de 15-25 grade C. A nu se lasa la indemana copiilor.
Termen de valabilitate  Hepatito-Liz:
2 ani. A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.
Pret tratament lunar: 200 ron (tratament pentru 30 de zile, hepatitoliz 1 + hepatitoliz 2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: hepatito-liz, hepatitoliz, hepatito-lis, cum vindecam hepatita


 

 

Produse din aceeasi categorie