Home >> > Hepatita >> Hepatita tratament complet

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Hepatita tratament complet

Tratament hepatita B, C pachet economic este compus din pastila Hepatito-liz si pastila Imuno Max.
400,00 RON

 

Descriere produs:

Cum vindecam hepatita B sau C?
Tratamentul pentru hepatite dureaza, in general, un an, insa medicul spune ca sunt cazuri cand viremia scade si in 2-3 luni. Tratament hepatita B, C  pachet economic costa 385 lei si este compus din pastila Hepatitoliz si pastila Imuno Max.

Se administreaza dimineata si seara cate 1 capsula din fiecare produs (Hepatito-liz + Imuno Max)
Metoda revolutionara de eliminare a virusului hepatic C, Hepatoprotector, Hepatite cronice si acute brevetata la salonul de la Geneva de Dr. Ciuhri.

Iata pe scurt prezentarea celor doua produse, compozitia si modul de administrare:
Hepatitoliz este un preparat destinat afectiunilor hepatice acute sau cronice, datorate infectiilor virale, acumularii de toxine sau a altor factori.
Actiunea sa protectoare si regeneratoare a ficatului se bazeaza pe un compus SBA (substante biologice active extrase din specia coleoptere), cu reale proprietati cheratilitice, antivirale, bactericide, antifungica, antireumatice si anticancerigene. Aceste substante specifice unei anumite perioade din timpul morfogenezei, inhiba sinteza proteinelor si a acizilor nucleici, respectiv a elementelor din care sunt compusi agentii virali, permitând celulelor afectate sa revina la structura lor informationala initiala, sanatoasa.
Hepatito-liz poate fi numit prin actiunea sa, un interferon natural, capabil sa stopeze replicarea virusurilor si a tumorilor, fara sa produca posibilele efecte secundare intalnite in cazul interferoanelor de sinteza chimica.
Preparat entomologic (adica preparat din insecte)
Compozitie  Hepatito-Liz: Substanta activa: extract entomologic; excipienti; amidon de cartofi.
Forma de prezentare Hepatito-Liz: 30 capsule/150mg de extract entomologic.
Descrierea preparatului  Hepatito-Liz: pulbere hidroscopica si/sau granule de culoare de la brun-deschisa pana la brun-inchisa, cu miros caracteristic, in capsule albe dure, operculate, opace, de forma cilindrica, cu capetele emisferice, cu suprafata neteda si lucioasa.
Actiune  Hepatito-Liz: Substantele biologic active de origine entomologica din compozitia HEPATITO-LIZ - 1 si 2 reprezinta o serie de proteine, substante antioxidative, enzime, aminoacizi esentiali si semiesentiali etc., cu proprietati ce contribuie semnificativ la un sir de procese regenerative ale organismului, astfel ca: ameliorarea functiei ficatului, inclusiv a functiei de detoxifiere, imbunatatirea metabolismului fosfolipidic, stabilizarea membranelor hepatocitelor, procese reparative din ficat, modelarea reactiilor imune cu cresterea rezistentei organismului la diferite influente endogene si exogene nocive etc.
Indicatii Hepatito-Liz: Se recomanda la adulti in calitate de remediu hepato-protector adaptogen, antioxidant si in calitate de sursa suplimentara de aminoacizi in afectiunile ficatului, in endo- si exotoxicoze.
Doze si mod de administrare  Hepatito-Liz
Hepatito-Liz 1 (capsula de dimineata) se administreaza dimineata, inainte de micul dejun cu aproximativ 1 ora. Capsula se inghite cu un pahar de ceai (preferabil sunatoare).
Hepatito-Liz 2 (capsula de seara) se administreaza cu 2-3 ore dupa cina (de preferat cu ceai de menta). Capsula se dizolva in stomac, in 15 minute, timp in care, pacientul va simti o moleseala (o functie mai puternica a ficatului), deoarece se elimina mai mult suc biliar. Daca situatia devine insuportabila, se vor lua cateva bucatele de pesmet (sau pansament gastric), care absorb excesul de suc biliar si starea neplacuta a pacientului dispare.
Reactii adverse Hepatito-Liz
Foarte rar posibile: dispepsie si diaree in primele cateva zile de utilizare, care dispar de sinestatator; reactii alergice.
Atentionari speciale Hepatito-Liz:
Pe parcursul tratamentului se va respecta un regim alimentar dietetic, lipsit de alimente grase si bauturi alcoolice.
Mod de pastrare Hepatito-Liz:
A se pastra la loc uscat, ferit de lumina, la temperatura de 15-25 grade C. A nu se lasa la indemana copiilor.
Termen de valabilitate  Hepatito-Liz:
2 ani. A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.
Pret tratament lunar: 199 ron (tratament pentru 30 de zile, hepatitoliz 1 + hepatitoliz 2)

Imuno Max 1 si 2 capsule se foloseste cu succes in cresterea imunitatii atunci cand organismul se lupta cu boli grele, dupa operatii, chimioterapie, boli hepatice, sau este anemiat.

Imuno-Max cele mai cautate capsule de imunitate (produs romanesc de mare succes pe piata americana):

Capsulele fac parte din cele mai căutate produse brevetate de dr. Ciuhrii. Ele conţin proteine extrase din mai multe specii de insecte si sunt recomandate oricui are probleme sau doreşte să îşi întărească sistemul imunitar. Imuno-Max combate afecţiuni care atacă organismul slăbit, precum gripa, herpesul şi acneea şi tratează chiar afecţiuni considerate incurabile, precum lupusul sau psoriasisul. Se administrează dimineaţa, înainte de micul-dejun, o capsulă de Imuno-Max 1 şi seara, la două ore după cină, una de Imuno- Max 2.

Dupa luarea capsulei, pacientul trebuie sa stea culcat pe partea dreapta timp de 30 minute – o ora

Compozitie Imuno Max 1 capsule: acid glutamic, fenilalanina, asparagina, lizina, leucina, glicina, arginina, alanina, prolina, treonina.

Compozitie Imuno Max 2 capsule: acid glutamic,  asparagina, lizina, leucina, alanina, prolina, izoleucina, valina, cisteina, treonina

Indicatii terapeutice Imuno Max 1 si 2 capsule : se recomanda la adulti in cresterea imunitatii, calitate de remediu imunomodulator, adaptogen si antioxidant in stari de endo si exointoxicari cu dereglari ale

altor organe, afectiuni virale, stari imunodeficitare, micsorarea rezistentei organismului (astenie, perioada de convalescenta, dupa chimioterapie

si radioterapie etc.), in tratamentul complex al maladiilor infectioase si inflamatoare cu imunitatea celulara scazuta, in procese regeneratoare

lente (combustii, ulcere trofice, herpes oftalmic), in starile imunodeficitare secundare cu dereglarea preponderenta a imunitatii humorale.

Proprietati farmacologioce Imuno Max 1 si 2 capsule:

Imuno Max 1 si 2 capsule este un preparat imunomodulator, stimuleaza reactivitatea imunologica si rezistenta generala a organismului, intensifica procesele regeneratoare.

Forma de prezentare Imuno Max 1 si 2 capsule:2x Flacoane cu 30 cps sau flacon cu 15 capsule. Pachetul cu cele 2 cutii imuno max 1 si imuno max 2 va ajung pentru un tratament de 30 de zile.

Mod de administrare Imuno Max 1 capsule (capsula de dimineata): dimineata inainte de micul dejun cu aproximativ 1 ora. Capsula se inghite cu 1 pahar de ceai (preferabil sunatoare), care se bea continuu.

Mod de administrare Imuno Max 2 capsule (capsula de seara): cu 2-3 ore dupa cina, de preferat cu ceai de menta sau pedicuta. Capsula se dizolva in stomac in 15 minute, timp in care unii pacienti vor simti o moleseala,

ca urmare a intensificarii activitatii ficatului si a cresterii secretiei de suc biliar. Daca situatie devine insuportabila se vor lua cateva bucatele de pesmet, care vor absorbi excesul de suc biliar.

Producator Imuno Max I si II capsule : Insectfarm- inventator Dr. Mircea Ciuhri
 

 

Produse din aceeasi categorie