Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> CEAI PENTRU COLON 50gr ADSERV

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI PENTRU COLON 50gr ADSERV

CEAI PENTRU COLON 50gr ADSERV Favorizeaza digestia si eliminarea toxinelor
3,50 RON

 

Descriere produs:

CEAI PENTRU COLON 50gr ADSERV


Compozitie:
Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de chimion, fructe de coriandru, frunze de urzica, coaja de crusin, frunze de menta, frunze de stevie dulce, rizomi de ghimbir, scortisoara, recunoscute in literatura de specialitate atat pentru rolul lor pozitiv in eliminarea toxinelor, combaterea flatulentei, cat si pentru combaterea indigestiei, colicilor intestinale si cresterea peristaltismului intestinal.


Utilizari traditionale:
Favorizeaza digestia si eliminarea toxinelor, cresterea peristaltismului intestinal si curatirea colonului. Sustine mecanismele proprii de purificare a organismului.


Mod de preparare:
Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.


Mod de administrare:

Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si "iarba de miere" (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.


Contraindicatii:

Acest produs este un supliment alimentar.


 

 

Produse din aceeasi categorie