Home >> GRUIE MARIN DOREL PLANT ceaiuri, creme, tincturi > GRUIE MARIN DOREL PLANT creme >> Cremă tip balsam Iederă, Cimbrişor Sovârv şi Gălbenele 100 gr Dorel Plant SRL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cremă tip balsam Iederă, Cimbrişor Sovârv şi Gălbenele 100 gr Dorel Plant SRL

Împotriva celulitei, vergeturilor și a ridurilor.
12,15 RON

 

Descriere produs:

Cremă tip balsam Iederă, Cimbrişor Sovârv şi Gălbenele 100 gr Dorel Plant SRL
Iedera (Herba Hederae helicis) este considerată printre cele mai eficiente plante în combaterea celulitei, intrand în compoziția a numeroase preparate cosmetice folosite în acest scop. Iedera acționează prin destinderea tegumentului, calmarea durerilor, diminuarea nodozităților specifice și redarea supleții regiunilor afectate.
Tratamentul fitoterapeutic (pe baza de plante) este cu atât mai util ca cât se începe de la primele simptome, pentru uz extern fiind recomandate iedera, florile de cretușcă, cimbrișor, sovârf sau frunzele de viță-de-vie.
Exercițiile de gimnastică, masajul și regimul alimentar pot contribui la ameliorarea celulitei în faza ei de debut. Pe lângă acestea, unele plante medicinale, pot fi utilizare și acasă de fiecare dintre noi, sub forma de comprese, frecții  sau aplicații locale, în cure de lungă durată, cu o eficiență bună.


Indicații:
Împotriva celulitei, vergeturilor și a ridurilor.
Mod de folosire:
Cremă profesională pentru masajul de slăbire a corpului și împotriva celulitei, vergeturilor și a ridurilor.  Se aplică pe zonele afectate și se masează în sensul circulație venoase.

Produs testat dermatologic


 

 

Produse din aceeasi categorie