Home >> GRUIE MARIN DOREL PLANT ceaiuri, creme, tincturi > GRUIE MARIN DOREL PLANT creme >> Cremă tip balsam de Mărul Lupului, Gălbenele și Arnică 100gr Dorel Plant SRL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cremă tip balsam de Mărul Lupului, Gălbenele și Arnică 100gr Dorel Plant SRL

Hemoroizi externi, ulcer varicos, eczeme umede și uscate, psoriazis, pitiriazis, crăpături în călcâie, bătături, varicocel, epididimită, răni cu ulcerații, ciuperci.
12,15 RON

 

Descriere produs:

Cremă tip balsam de Mărul Lupului, Gălbenele și Arnică 100gr Dorel Plant SRL


Această cremă este un extract natural obținut prin combinarea de Mărul Lupului (Arstochia clematitis), a florilor de Gălbenele (Calendula Officinalis) și a florilor de Arnică (Arnica montana) pe suport de grăsime animală și ceară apicolă.


Această cremă a avut rezultate uimitoare în tratarea următoarelor afecțiuni:
Hemoroizi externi, ulcer varicos, eczeme umede și uscate, psoriazis, pitiriazis, crăpături în călcâie, bătături, varicocel, epididimită, răni cu ulcerații, ciuperci, etc.

Pentru eczeme umede, psoriazis, pitiriazis, epdidimită, răni cu ulcerrații și ciuperci se va tampona locul afectat cu Tinctură de Mărul Lupului și apoi se va unge cu cremă. Acest tratament trebuie folosit de cel puțin două ori pe zi.

Pentru hemoroizi externi se vor face băi de șezut cu ceai de Mărul Lupului plus 3-4 linguri tinctură de Mărul Lupului, se șterge cu un proscop cu șesătură fină și se unge în strat subțire cu această cremă. Procedura trebuie urmată dimineața, seara înainte de culcare și după fiecare scaun fiziologic.

Pentru ulcer varicos se va aplica crema ușor în jurul rănii, Nu pe rana deschisă, dar pe rană se aplică compresă cu ceai de Mărul Lupului.

Pentru crăpături în călcâie, bătături, eczeme uscate, varicocel, crema se va aplica de 2-3 ori pe zi în peliculă fină.


 

 

Produse din aceeasi categorie