Home >> GRUIE MARIN DOREL PLANT ceaiuri, creme, tincturi > GRUIE MARIN DOREL PLANT ceai >> Ceai Năpraznic 120gr Dorel Plant SRL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai Năpraznic 120gr Dorel Plant SRL

Acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.
15,05 RON

 

Descriere produs:

Ceai Năpraznic 120gr


COMPOZIŢIE:
Năpraznic (Geranium robertianum)
CONTRIBUIE LA:
Acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.
MOD DE PREPARARE:
o lingură de frunze şi flori uscate, nemăcinate, se pun cu o cană (250 ml) de apă la macerat de seara până dimineaţa. Dimineaţa se filtrează licoarea rezul­tată, iar planta rămasă se opăreşte cu încă o cană de apă, se lasă să se răcească vreme de o jumătate de oră la temperatura camerei, această infuzie se filtrează. La sfârşit se combină maceratul cu infuzia.
MOD DE ADMINISTRARE:
se beau 3 căni din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea înghiţitură cu înghiţitură (unii terapeuţi recomandă să se bea cu lingura), neîndulcit. Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai puneţi o lingură tinctură de Năpraznic.
CONTRAINDICAŢII:
Singurele probleme care s-au constatat în timpul administrării lui sunt agrava­rea inflamaţiei prostatei la bărbaţiii care deja aveau probleme de această natură. Este un efect advers care apare uneori şi se elimină în câteva zile, prin administrarea de tinctură de Pufuliţă cu flori mici (epilobium angustifolia) şi Ghimpe (xanthium spinosum).
ATENŢIONĂRI:
Pentru ceaiul de năpraznic nu se foloseşte apă de la robinet, ci doar apă plată, sau, mai bine, apă de izvor care nu trebuie să fie mai veche de 48 de ore.


 

 

Produse din aceeasi categorie