Home >> GRUIE MARIN DOREL PLANT ceaiuri, creme, tincturi > GRUIE MARIN DOREL PLANT creme >> Ceai Nervocalm-Plant (Sistem Nervos Liniștit)120gr Dorel Plant SRL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai Nervocalm-Plant (Sistem Nervos Liniștit)120gr Dorel Plant SRL

Susține sistemul nervos (ameliorează starea de disconfort creată de migrene și dureri de cap, redă liniștea interioară, atenuând stările de iritabilitate.)
11,00 RON

 

Descriere produs:

Ceai Nervocalm-Plant (Sistem Nervos Liniștit)120gr

 

CONŢINUT:
Păducel (Crataegus monogyna), Urzică (Urtica dioica), Hamei (Humulus lupulus), Talpa gâştei (Leonurus cardiaca), Cimbrișor (Thymus serpyllum), Sunătoare (Hypericum perforatum), Ciuboţica cucului (Primula officinalis), Tei (Tilia tomentosa), Mentă (Mentha piperita), Valeriană (Valeriana officinalis), Sovârv (Origanum vulgare)


ACȚIUNI:
Susține sistemul nervos (ameliorează starea de disconfort creată de migrene și dureri de cap, redă liniștea interioară, atenuând stările de iritabilitate.)


MOD DE PREPARARE:
Se face o infuzie din 2 linguri de amestec de plante și 500 ml apă; când apa dă în clocot, se pun plantele și se oprește din fiert. Se lasă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară.


MOD DE ADMINISTRARE:
Se beau 2 căni pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale. Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneţi o lingură  tinctură de Păducel şi Valeriană.

 

ATENȚIONĂRI:
Produsul poate afecta reflexele conducătorilor auto şi al e persoanelor care manipulează utilaje. A nu se administra concomitent cu alte produse (medicamente) cu acţiune asupra sistemului nervos central (sedative, etc.)


 

 

Produse din aceeasi categorie