Home >> GRUIE MARIN DOREL PLANT ceaiuri, creme, tincturi > GRUIE MARIN DOREL PLANT creme >> Ceai Circulatoriu-Plant (Picioare fără Varice)120gr Dorel Plant SRL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai Circulatoriu-Plant (Picioare fără Varice)120gr Dorel Plant SRL

Rol vasodilatator, accelerează viteya de circulaţie a sângelui prin scăderea vâscozităţii acestuia, scade nivelul de colesterol
11,00 RON

 

Descriere produs:

Ceai Circulatoriu-Plant (Picioare fără Varice)120gr Dorel Plant SRL

 

COMPOZIŢIE:
Flori şi frunze de păducel (Crataegus Monogyna), Părţi aeriene de Sulfină (Meliloti Herba), Frunze de Urzică (Urtica Dioica), Traista Ciobanului (Capsella bursa-pastoris), Frunze de castan (Hipocastani Folium), Talpa Gâştei (Leonorus Cardiaca), Frunze de Ceai Verde (Theae Folium), Păpădie (Taraxacum Officinale), Frunze de Viţă de Vie (Vitisviniferae Folium),  Frunze de Vâsc (Viscum Album).


CONTRIBUIE LA:

Rol vasodilatator, accelerează viteya de circulaţie a sângelui prin scăderea vâscozităţii acestuia, scade nivelul de colesterol.


MOD DE PREPARARE:
Se face infuzie din două linguri de plante la 500 ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit cca. 15-20 minute, apoi se strecoară.


MOD DE ADMINISTRARE:

Se bea două căni de ceai pe zi, cu 30 minute înainte de mesele de dimineaţa şi seara. Pentru colesterol ridicat puneţi o lingură tinctură de Leurdă la fiecare cană de ceai.


CONTRAINDICAŢII:
Nu sunt contraindicaţii.


ATENŢIONĂRI:
Nu este indică administrarea copiilor sub 12 ani.


 

 

Produse din aceeasi categorie