Home >> MM Cerasus Distribution srl > Suplimente Alimentare >> PULBERE DIN ORZ VERDE DEEP GREEN 40dz x 5g MM CERASUS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PULBERE DIN ORZ VERDE DEEP GREEN 40dz x 5g MM CERASUS

ajută la digestie şi functionarea organelor interne, detoxifiant,
60,43 RON

 

Descriere produs:

PULBERE DIN ORZ VERDE DEEP GREEN 40dz x 5g MM CERASUS


Această pulbere conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu si caliu. Este o sursă perfectă de proteine deoarece conţine 17 feluri de aminoacizi, adică toţi aminoacizii esenţiali în proporţiile optime. Este uşor asimilată de către organismul nostru deoarece digerarea nu necesită multă energie. Deci poate fi consumată şi de către cei cu o digestie mai proastă.

În prima fază pulberea din gâu ajută la digestie şi functionarea organelor interne deoarece are efect puternic alcalin. Conţinutul său bogat în clorofilă ajută la o mai buna oxigenare a sângelui. Îmbogăţeşte astfel alimentarea celulelor cu oxigen, având un important rol antiinflamator.

Bun detoxifiant, pulberea din grâu ajută la completarea carenţelor din alimentaţie. Ridică nivelul energetic al organismului. Efectul său de vitalizare se datorează exclusiv conţinutului său bogat în vitamine şi minerale. Pulberea din grâu este cea mai complexă substanţă nutritivă din lumea plantelor.

Prin importanta concentraţie de clorofilă pe care o deţine, pulberea de grâu verde aduce mari beneficii împotriva bolii neoplazice (cancerului). Astfel, clorofila formează legături chimice strânse cu unii agenti cancerigeni. Reduce sau împiedicâ absorbţia intestinală a acestora. Totodată clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale curelor cu chimioterapice si citostatice asupra celulelor sănătoase.

Efectele benefice importante ale pulberii de grâu verde s-au constatat şi în:
cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrânirii) şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate

hematologie (deoarece preparatul stimulează eritrogeneza – formarea globulelor roşii în sânge)

susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă (preparatul stimulează creşterea şi menţinerea la nivele sporite a numărului de eritrocite, a hematocritului şi a valorii hemoglobinemiei)

susţinerea nutriţională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA şi a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă/în plăci)

profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care au suferi de TBC

afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţinile hepatice, metabolice.

Ce Substanţe conţine Pulberea din Grâu Verde?
Pulberea din grâu verde conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare pentru organism. Catalogat drept un aliment „complet” de experţii în nutriţie, grâul verde a devenit parte a dietei multor persoane dornice să trăiască o viaţă lungă şi sănătoasă.

Pulberea din grâu verde este indicată în cure de:
Detoxifiere, deoarece efectul consumului de pulbere conduce în fiecare caz la echilibrarea organismului. Influenţează pozitiv funcţionarea întregului organism. Datorită efectului alcalin organismul începe după un timp să descompună substanţele nocive depozitate. Procesul de detoxifiere este intens, se constată, astfel, o stare generală îmbunătăţită, mai puţină oboseală, putere de muncă mai mare. Şi cu timpul o rezistenţă mai bună în faţa bolilor.

Stimulare a imunităţii, deoarece multitudinea enzimelor care se regăsesc în pulberea din grâu verde dirijează şi supraveghează milioanele de reacţii biochimice care se produc în organism. Pulberea din grâu, datorită conţinutului ridicat de enzime, necesare pentru oxigenarea celulară, leagă radicalii liberi şi diminuează riscul de îmbolnăvire. Una dintre enzimele conţinute de pulberea este SOD-ul natural (SUPEROXID DISMUTAZA). Acesta este un preparat enzimatic de origine vegetala, cu un efect deosebit în vindecarea bolilor. Revitalizează organismului şi încetineşte procesele de îmbatrânire celulară.

Reglare a proceselor digestive, >deoarece are proprietati alcalinizante, abundenta mineralelor alcaline din pulberea din grâu verde scade aciditatea ph-uluiu organismului. Conduce la ameliorarea tulburărilor gastrointestinale.

Prin importanta concentraţie de clorofilă pe care o deţine, pulberea de grâu verde aduce mari beneficii împotriva bolii neoplazice (cancerului). Astfel, clorofila formează legături chimice strânse cu unii agenti cancerigeni reducând sau împiedicând absorbţia intestinală a acestora.

Suc din Iarba de Grau Verde analizat la nivel ADN
Totodată clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale curelor cu chimioterapice si citostatice asupra celulelor sănătoase. Este dovedit prin studii faptul că pulberea de grâu verde are un important rol în activarea apoptozei celulare.

Apoptoza celulară este un termen medical ce indica procesul de moartea celulara fiziologică. Acest proces este esenţial pentru dezvoltarea şi funcţionarea normală a organismelor multicelulare. Prin apoptoză celulele declanşează auto-distrugerea proprie ca răspuns la un anumit semnal.

Acest proces este programat genetic şi este necesar pentru supravieţuirea organismelor pluricelulare. Apoptoza este insă pervertită în cazul afectiunilor neoplazice. Oncologii au fost tradiţional preocupaţi în principal de proliferarea celulară. Cu toate acestea în ultimul timp atenţia lor se îndreaptă, cu un interes din ce in ce mai mare, spre studiul apoptozei.

Observaţia legată de apariţia apoptozei în tumori nu este recentă. Atunci când modificările de la nivelul ADN cauzează acumularea anormală de celule se produce transformarea malignă. Anumite celule canceroase se divid mult mai încet decât celulele normale. Dar, cancerul continuă să se extindă datorită prelungirii timpului de viaţă al celulei. Mulţi carcinogeni provoacă rupturi ADN sau interferă cu enzimele necesare pentru replicarea corectă a ADN.

Apoptoza este o metodă eficientă de prevenire a transformarii maligne deoarece ea îndepărtează celulele care posedă alterări genetice.

Apoptoza anormală poate promova dezvoltarea cancerului, atât prin permiterea acumularii de celule in diviziune, cât şi prin blocarea îndepărtării variantelor genetice cu potenţial malign ridicat. Aşadar normalizarea procesului de apoptoză în cazul persoanelor ce prezintă neoplasm îmbunătăţeste enorm rata supravieţurii acelei persoane.


 

 

Produse din aceeasi categorie