Home >> Business Partner plasturi, benzi nazale, creion nazal, cosmetice > Business Partner plasturi, benzi nazale, creion nazal, cosmetice >> VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE- MARO 12utilizari BUSINESS PARTNER

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE- MARO 12utilizari BUSINESS PARTNER

VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE
27,25 RON

 

Descriere produs:

VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE- MARO 12utilizari  BUSINESS PARTNER
Inainte de vopsire genele si sprancenele trebuie temeinic curatate. Trebuie sa fie degresate si uscate, astfel incat sa se obtina un rezultat optim.

1. Inaintea vopsirii genelor aplicati tamponase pe pielea de sub gene in asa fel incat aceasta sa fie protejata impotriva colorarii.

2. Cu ajutorul betisorului cu vata aplicati lichidul pe gene sau sprancene. Acestea trebuie sa fie bine umezite. Procedeul de umezire se repeta o data sau de doua ori. Lasati sa actioneze circa 1 min.

3. Aplicati gelul, pus uniform pe o intreaga parte a pieptenului mic din dotare, pe genele sau sprancenele umezite sau efectuati manevra de pieptanare.

Prin manevra de pieptanare a genelor sau sprancenelor, vopsitul se considera a fi incheiat. Restul de gel indepartati imediat, prin simpla clatire, apoi spalati cu o cantitate mica de sampon sau sapun. Acum vopseaua va tine/ va persista cateva saptamani. Pentru o viitoare folosire este necesar ca pieptanul mic din dotare sa fie clatit si sters. Apoi veti putea sa il utilizati din nou conform instructiunilor de utilizare.


 

 

Produse din aceeasi categorie