Home >> Business Partner plasturi, benzi nazale, creion nazal, cosmetice > Business Partner plasturi, benzi nazale, creion nazal, cosmetice >> VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE- NEGRU 12utilizari BUSINESS PARTNER

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE- NEGRU 12utilizari BUSINESS PARTNER

VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE
27,25 RON

 

Descriere produs:

VOPSEA PENTRU GENE SI SPRANCENE- NEGRU 12utilizari BUSINESS PARTNER


Utilizare / administrare

Utilizare usoara: Vopseaua se amesteca usor cu peroxidul de oxigen 3% si se aplica usor cu betisoare de vopsit. Timpul de fixare este de 6-10 minute. In continuare se spala bine. Tubul de 15 g este suficient pentru 25-30 aplicatii.

Prezentare: pachetul contine:

1 flacon 5 ml de lichid;
1 flacon 5 ml de gel colorant;
1 pieptene mic;
2 betisoare cu vata;
10 tamponase/suport pentru gene;
instructiuni de utilizare;

Atentionare!
Gelul contine nitrat de argint.
Evitati contactul cu ochii sau cu lentilele de contact. In cazul in care produsul ajunge in contact cu ochii, imediat clatiti bine.

Producator: Rufin Cosmetic Germania

Indicatii
Rezista mai multe saptamani, culoare permanenta!

Swiss O Par Vopsea pentru gene si sprancene
• Vopsire rapida, simpla si perfecta
• Aspectul natural, fara a utiliza mascara
• Nu se intinde la sport sau la inot
• Vopsirea persista cateva saptamani
• 1 pachet este pentru cca 12 utilizari

Utilizata pentru vopsirea durabila a sprincenelor si genelor. Compusii de inalta calitate ai vopselei asigura o vopsire uniforma si perfecta. Produsul se distinge printr-o utilizare usoara si economica, avind o consistenta fina este bine tolerat si are o putere mare de acoperiere.

Inainte de vopsire genele si sprancenele trebuie temeinic curatate. Trebuie sa fie degresate si uscate, astfel incat sa se obtina un rezultat optim.

Inaintea vopsirii genelor aplicati tamponase pe pielea de sub gene in asa fel, incat aceasta sa fie protejata impotriva colorarii;
Cu ajutorul betisorului cu vata aplicati lichidul pe gene sau sprancene. Acestea trebuie sa bine umezite. Repetati o data sau de 2 ori procedeul de umezire. Lasati sa actioneze cca 1 minut.
Aplicati gelul, pus uniform pe o intreaga parte a pieptenelui mic din dotare pe genele sau sprancenele umezite, sau efectuati manevra de pieptanare.

Prin manevra de piaptanare a genelor sau sprancenelor, vopsitul este incheiat. Indepartati imediat restul de gel prin simpla clatire, apoi spalati cu o cantitate mica de sampon sau sapun. Acum vopseaua va persista cateva saptamani. Pentru o viitoare folosire este necesar ca pieptanul mic din dotare sa fie clatit si sters. Apoi veti putea sa-l utilizati din nou conform instructiunilor de utilizare.

Betisorul cu vata folosit pentru pregatirea genelor sau a sprancenelor sau a sprancenelor cu solutia se poate refolosi, insa acesta nu are voie sa ajunga in contact cu gelul deoarece astfel intregul gel ar deveni de neutilizat.

Pe cat posibil gelul n-ar trebui sa ajunga in contact cu pielea, fiindca poate provoca aparitia petelor care dispar doar dupa vreo 2-3 zile. Protejati-va si mainile, eventual cu manusi.
Lichidul si gelul nu ar trebui sa ajunga in contact cu materialele textile sau mobila, deoarece pot lasa pete care s-ar putea sa nu mai dispara.

Dupa efectuarea operatiei de vopsire,inchideti bine atat flaconul cat si tubul. Depozitati-le intr-un loc intunecos si nu prea cald. Prin actiunea luminii, cu timpul, culoarea lichidului isi poate modifica nuanta insa aceasta nu-i afecteaza calitatea.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie