Home >> Cosmetic Plant Produse farmaceutice > Cosmetice >> PACHET "BIOLIV" COSMETIC PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PACHET "BIOLIV" COSMETIC PLANT

Extractul BIO din frunze de maslin este stimulant, antioxidant, tonifiant, sustinand echilibrul natural al pielii.
105,00 RON

 

Descriere produs:

PACHET "BIOLIV" COSMETIC PLANT
Pachetul Bioliv contine 6 produse:

- 3 produse pentru ingrijirea zilnica a persoanelor cu ten normal sau uscat, cu varsta peste 20 de ani (Demachiant si tonic pentru ten normal/uscat, Crema hidratanta de zi pentru ten normal si Crema hidratanta nutritiva pentru ten uscat)

- 3 produse antirid, pentru persoanele cu ten normal sau uscat, cu varsta peste 35 de ani (Crema antirid de zi pentru ten normal/uscat, Crema antirid de noapte pentru ten uscat si Crema contur ochi pentru ten normal/uscat)

Produsele contin atat ulei de masline bio, cat si extract bio din frunze de maslin.
Extractul BIO din frunze de maslin este stimulant, antioxidant, tonifiant, sustinand echilibrul natural al pielii.

Uleiul de masline BIO este emolient si hidratant, bogat in acizi grasi esentiali cu recunoscute proprietati hranitoare si hidratante, actionand in scopul calmarii, catifelarii si refacerii tenului. Alaturi de uleiurile vegetale de migdale dulci si samburi de struguri, reduce pierderile de apa din epiderma si restabileste elasticitatea pielii.

In gama BIOLIV Antiaging se foloseste o tripeptida, un ingredient de ultima generatie, ce stimuleaza productia de colagen si acid hialuronic proprie pielii si completeaza maturizarea si stabilizarea celulelor. Moleculele actioneaza ca un wrinkle-filler (ca si in cazul  injectiilor cu acid hialuronic, botox, colagen etc). Ingredientul actioneaza puternic pentru reducerea  ridurilor din zona fruntii si a ochilor.
 
Produsele BIOLIV Hydra au o formula bazata pe hidroviton, un ingredient care imita factorul natural de hidratare al pielii. Astfel, tenul va fi hidratat in profunzime si pe parcursul intregii zile.

Demachiant & Tonic BIOLIV Clear are o formula inovatoare prin textura de lapte demachiant, care la contactul cu pielea devine lotiune tonica. Produsul curata si tonifica printr-un singur gest.

Noua linie de la Cosmetic Plant, prin gamele Bioliv Antiaging, Bioliv Hydra si Bioliv Clear te ajuta sa iti pastrezi frumusetea naturala si sa prelungesti viata tenului tau.


 

 

Produse din aceeasi categorie