Home >> RAWBOOST SMART FOOD > RAWBOOST SMART FOOD suplimente naturale >> CHLORELLA ECO 250tb RAWBOOST SMART FOOD

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CHLORELLA ECO 250tb RAWBOOST SMART FOOD

Algele sunt plantele excelente în curățarea și regenerarea sângelui, cu beneficii în curățarea intestinelor și detoxifiere.
52,40 RON

 

Descriere produs:

CHLORELLA ECO 250tb RAWBOOST SMART FOOD


Chlorella este o algă unicelulară despre care cercetătorii afirmă că are cel mai mare conținut de clorofilă din lume per gram și este una dintre plantele excelente în curățarea și regenerarea sângelui, cu beneficii în curățarea intestinelor și detoxifiere.

Algele în general, conform cercetărotilor reprezintă hrana viitorului deoarece conțin de 2-3 ori mai multe proteine decât carnea, fără colesterol și cu un aport mare de grăsimi sănătoase și vitamine, esențiale pentru sănătatea organismului.

Chlorella este o proteină completă, bogată în grăsimi sănătoase, ARN (acid ribonucleic) ce prelungește longevitatea, vitamine și minerale. Procesată sub 46 de grade Celcius și consumată în timpul mesei, această plantă conține enzime folositoare în procesul digestiei și asimilării substanțelor nutritive.

Are un conținut bogat de superoxid, ceea ce o face o armă imbatabilă împotriva infecțiilor virale și bacteriene. De asemenea, are capacitatea de a ajuta organismul în producerea de celule vii, acele celule ce se pot reproduce la nesfârșit cu rol de regenerare a țesuturilor din organism. Ultimele cercetări arată că în combinație cu ciupercile medicinale, constituie baza unui sistem imunitar puternic.

Chlorella are acțiuni uimitoare în detoxifierea organismului, având capacitatea de a elimina alcoolul din ficat, metalele grele, pesticidele și erbicidele, precum și aceea de a absorbi toxinele din intestine și de a elimina constipația și flatulența.

În comparație cu carnea, se absoarbe imediat în procent de 90%. Este recomandată femeilor însărcinate pentru aportul nutritiv extraordinar și femeilor care alăptează, având capacitatea de a reduce nivelul de dioxină și de a crește nivelul de IgA în laptele matern.

Beneficii pentru sănătate:
·         stimulează creșterea florei bacteriene benefice de patru ori mai rapid decât în mod normal;
·         dă rezistență sporită la viruși;
·         excelentă pentru tratarea bolilor degenerative care afectează sistemul nervos și creierul (Alzheimer și Parkinson);
·         reduce colesterolul și previne arteroscleroza datorită conținutului de acizi omega 3;
·         detoxifiază organismul de metale grele, toxine, chiar si de dioxina, alcool, erbicide, pesticide;
·         reduce presiunea arterială crescută;
·         curăță și regenerează sângele.

O lingură de chlorella furnizează 320% din doza zilnică recomandată de fier și 120% din cea de calciu.


 

 

Produse din aceeasi categorie