Home >> RAWBOOST SMART FOOD > RAWBOOST SMART FOOD suplimente naturale >> CIPSURI DULCI DE COCOS ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CIPSURI DULCI DE COCOS ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD

cocosul este un produs care ajută în curele de slăbire, grăsimea de cocos fiind de cel mai mare ajutor pentru acest deziderat.
23,70 RON

 

Descriere produs:

CIPSURI DULCI DE COCOS ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD


Coco Sweet, un desert sau o gustare pentru cei atenți la măsurători și grile de sănătate, o alegere înțeleaptă chiar și pentru copii.

Fulgii de cocos dulci sunt obținuți din nuci de cocos ecologice îmbrăcate în zahăr Mascobado pentru un desert dulce suav.

În sanscrită cocotierul poartă denumirea de kalpa vriksha, adică copacul care furnizează toate lucrurile de care are nevoie un om pentru a trăi. Nucile de cocos conțin una dintre cele mai terapeutice substanțe grase din câte există, acizii grași cu catenă medie, cu proprietăți vindecătoare incredibile. Aceștia sunt: acidul caprilic, acidul capric, acidul lauric și acidul miristic. Acești acizi au proprietăți antifungice (în special candida), antivirale și antimicrobiene extraordinare, cel caprilic combătând chiar și drojdiile. Prin consumul de fulgi de cocos se aduc în organism o serie întreaga de substanțe hrănitoare dar și foarte multe fibre ce ajută la digestie și curățarea colonului.

Pe lăngă toate aceste beneficii cocosul este un produs care ajută în curele de slăbire, grăsimea de cocos fiind de cel mai mare ajutor pentru acest deziderat.

Consumați totuși cu atenție fiindcă există riscul să vă placă prea mult.

Ingrediente: cipsuri de cocos ecologice, zahăr Mascobado, sare neiodată

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.


 

 

Produse din aceeasi categorie