Home >> RAWBOOST SMART FOOD > RAWBOOST SMART FOOD suplimente naturale >> MACA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MACA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD

afrodisiac,stimuleaza producerea laptelui matern,reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.
23,65 RON

 

Descriere produs:

MACA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD


Maca numita si viagra naturala, este o planta ce are capacitatea de a echilibra si stabiliza intregul sistem glandular-hormonal al corpului. Cultivata la o altitudine de peste 2700 m, maca a fost folosita inca de pe vremea incasilor, care o consumau pentru a deveni neinfricati. Maca (planta yang din punct de vedere al medicinii traditionale chineze) este o planta ce rezista la inghet, la schimbari climaterice deosebite si este recomandata in special pentru a  incalzi organismul si ca puternic stimulator al fertilitatii. Bioloaga peruviana Gloria Chacon de Popovici a aratat prin cercetarile sale ca maca actioneaza asupra hipotalamusului, a glandei pituitare si a glandelor suprarenale, amplificand astfel nivelul energetic, vitalitatea si libidoul. Maca nu contine agenti excitanti si hormoni vegetali (fitoestrogeni si izoflavone).

Pe masura ce imbatranim, glandele nu mai produc toti hormonii de care organismul are nevoie pentru o functionare perfecta, astfel ca, din ce in ce mai multi medici recomanda folosirea hormonilor de sinteza, care insa determina numeroase reactii adverse in organism. Ingerarea de maca, alaturi de alte superalimente, plante medicinale si produsele din cocos (aliment excelent pentru reglarea sistemului hormonal) ne poate ajuta organismul in amplificarea productiei proprii de hormoni.

Cu un continut ridicat de acizi grasi esentiali (oleic, linoleic si palmitic) indispensabili functionarii normale a unui organism sanatos si bogata in minerale (calciu, magneziu, potasiu, fosfor, sulf, sodiu si fier), in oligoelemente (zinc, iod, cupru, seleniu, mangan, staniu, siliciu), in aminoacizi (20, dintre care 7 esentiali), in fibre (8.5%) si in vitamine (B1, B2, C si E), aduce importante beneficii pentru sanatate:

- echilibreaza secretia de hormoni ai glandelor (hipotalamus, pituitara, suprarenale si tiroida) si a ovarelor, crescand libidoul si  fiind un ajutor excelent in infertilitate si menopauza;
- afrodisiac;
- amplifica energia vitala a organismului si rezistenta acestuia, sporind puterea corporala;
- oxigeneaza sangele;
- imbunatateste functionarea sistemului imunitar, fiind o sursa bogata de sterol;
- imbunatateste starea de sanatate a prostatei;
- stimuleaza producerea laptelui matern;
- reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala;

Studiile efectuate pana acum nu au aratat efecte secundare nici la doze record de 8000mg/kg corp.
Maca are o afinitate deosebita de gust cu cacao.

Ingrediente: 100% pudra ecologica de Maca (Lepidium Meyenii)

Produs in Romania de Rawboost Smart Food SRL, marca inregistrata.


 

 

Produse din aceeasi categorie