Home >> RAWBOOST SMART FOOD > RAWBOOST SMART FOOD suplimente naturale >> MORINGA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MORINGA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD

imbunatateste rezistenta,Creste forta musculara,Moringa furnizeazea organismului toate mineralele si vitaminele impreuna cu toti aminoacizii esentiali ​. Este unul din suplimentele alimentare natura
31,20 RON

 

Descriere produs:

MORINGA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD


Moringa furnizeazea organismului toate mineralele si vitaminele impreuna cu toti aminoacizii esentiali ​. Este unul din suplimentele alimentare naturale complete.

Beneficiile Moringa oleifera:

Antioxidantii:
Radicalii liberi sunt acei atomi care exista in organismul uman si care ataca in mod constant celelalte celule sanatoase din organism pentru a obtine electroni liberi. Acest proces duce la slabirea si imbatranirea  organismului. Antioxidantii produc atomii liberi de care are nevoie organismul uman si atenueaza efectul radicalilor liberi.

Moringa continee aproximativ 46 antioxidanti si este una dintre cele mai puternice surse naturale de anti-oxidanti.

Vitamina C si E functioneaza ca anti-oxidanti, importanti in prevenirea efectelor oxidative aduse structurii si functiilor celulare si subcelulare in timpul antrenamentului, optimizand teoretic performanta pentru competitii.

Sportivii sunt considerati a fi performeri, care se straduiesc mereu sa ramana in forma si sa-si invinga concurentii. Antrenamentele constante reprezinta singurul secret cunoscut al succesului lor. Dar secretul necunoscut din spatele succesului lor, este alimentatia corecta. Moringa, cunoscuta drept planta cea mai nutritiva descoperita vreodata de omenire, furnizezeaza organismului toate vitaminele esentiale, minerale si proteine ​​si ii ajuta in diferite moduri:

Creste forta musculara:
Organismul uman are capacitatea de a deosebi suplimente nutritive naturale de cele sintetice. Capsulele cu Moringa, ofera organismului vitaminele A, C, E, calciu, fier si multe alte substante nutritive, 100% naturale. Aceste substante nutritive sunt usor asimilabile si ajuta la stimularea de energie instantaneu.

in cazul suplimentelor sintetice, continutul nu este absorbit in intregime de catre organism si in plus au multe efecte secundare.

imbunatateste rezistenta:
Moringa, cu continutul ei ridicat de vitamina A si  C, combinate cu un continut extraordinar de fier, ajuta la imbunatatirea continutului de hemoglobina din sange. Acest lucru ajuta la randul sau sangele sa livreze mai mult oxigen muschilor in timpul exercitiilor fizice. Continutul crescut de oxigen transportat de sange, de asemenea, contribuie la cresterea ratei metabolice si ajuta la arderea grasimilor nedorite depozitate in organism.


 

 

Produse din aceeasi categorie