Home >> RAUSCH Gmbh sampoane, balsamuri > balsamuri >> BALSAM TRAT.ANTIMATREATA SI PRURIT CU SCOARTA DE SALCIE 200ml RAUSCH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BALSAM TRAT.ANTIMATREATA SI PRURIT CU SCOARTA DE SALCIE 200ml RAUSCH

ingrijeste scalpul si parul, atenueaza roseata si pruritul.
67,90 RON

 

Descriere produs:

BALSAM TRAT.ANTIMATREATA SI PRURIT CU SCOARTA DE SALCIE 200ml RAUSCH


ingrijeste scalpul si parul, atenueaza roseata si pruritul. Contine ingrediente active pretioase din scoarta de salcie, cimbru, lavanda si rozmarin. Favorizeaza actiunea SAMPONULUI TRATAMENT cu scoarta de salcie. Regleaza functiile scalpului. Protejeaza activ dar delicat impotriva infestatiei cu paduchi (preventie). Mod de utilizare: aplicati pe scalpul si parul umed, lasati sa actioneze timp de 2-3 minute si apoi clatiti bine cu apa.calpul si parul umed, lasati sa actioneze tip de 2-3 minute si apoi clatiti bine cu apa.


Tradiție, familie, cercetare, eficiență

Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

In 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.


 


 

 

Produse din aceeasi categorie