Home >> RAUSCH Gmbh sampoane, balsamuri > masca >> CREMA REPARATOARE VARFURI DESPICATE CU AMARANT 50ml RAUSCH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA REPARATOARE VARFURI DESPICATE CU AMARANT 50ml RAUSCH

Protejeaza impotriva varfurilor despicate si sigileaza varful firului de par.
65,20 RON

 

Descriere produs:

CREMA REPARATOARE VARFURI DESPICATE CU AMARANT 50ml RAUSCH

Protejeaza impotriva varfurilor despicate si sigileaza varful firului de par. Amelioreaza structura firului de par si protejeaza impotriva varfurilor despicate, fara a ingreuna podoaba capilara. Hidratare de exceptie. Ideala atat dupa tratamente chimice, cat si pentru protectia capilara impotriva razelor solare, a apei de mare sau clorurate. Cu extracte pretioase de ulei de amarant si coada-calului. Mod de utilizare: aplicati zilnic pe varfurile uscate sau proaspat spalate si masati usor. Nu clatiti.al din argila verde, argila vulcanica si sedimente coloidale, precum si extracte de alge marine, salcie. Mod de utilizare: aplicati suvita cu suvita pe scalp umed sau uscat. Lasati sa actioneze timp de 5 minute si apoi limpeziti bine cu apa calduta.


Tradiție, familie, cercetare, eficiență

Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

In 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.


 


 

 

Produse din aceeasi categorie