Home >> RAUSCH Gmbh sampoane, balsamuri > masca >> SERUM REPARATOR CU AMARANT 30ml RAUSCH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SERUM REPARATOR CU AMARANT 30ml RAUSCH

Actioneaza intensiv si in profunzime, intareste, hraneste si protejeaza instantaneu.
74,65 RON

 

Descriere produs:

SERUM REPARATOR CU AMARANT 30ml RAUSCH

Actioneaza intensiv si in profunzime, intareste, hraneste si protejeaza instantaneu. Fara apa. Miracolele naturii pentru par de o frumusete rapitoare. Penetreaza fibra capilara, sigileaza si netezeste cuticula, actionand in profunzime pentru un par de o frumusete rapitoare. Cu o formula activa unica pe baza de ulei de amarant, ulei de argan si ulei abisinian. inainte de spalare: cu actiune dovedita de reparare a structurii interne si externe a firului de par. Hidrateaza si ofera suplete. Dupa spalare: protejeaza impotriva deshidratarii si ingrijeste in profunzime. Efect anti-electrizare, controlul firelor rebele, vitalitate si luciu intr-o coafura unica si rezistenta. Aplicati o cantitate cat un bob de mazare in palme si masati usor parul.

Tradiție, familie, cercetare, eficiență

Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

In 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.


 


 

 

Produse din aceeasi categorie