Home >> RAUSCH Gmbh sampoane, balsamuri > lotiuni, tincturi >> LOTIUNE ANTIMATREATA CU PODBAL SI SULF 200ml RAUSCH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LOTIUNE ANTIMATREATA CU PODBAL SI SULF 200ml RAUSCH

Formula activa impotriva matretii persistente.
93,30 RON

 

Descriere produs:

LOTIUNE ANTIMATREATA CU PODBAL SI SULF 200ml RAUSCH

Formula activa impotriva matretii persistente. Extractele pretioase de podbal, roinita, radacina de brusture si sulful dermatologic ajuta la eliminarea eficienta si definitiva a matretii uscate si grase. Calmeaza roseata si senzatia de mancarime in cazul scalpului cu probleme persistente. Usor efect antiseptic. Pentru un scalp vizibil mai proaspat si mai sanatos. Mod de utilizare: agitati bine recipientul, aplicati uniform pe scalpul uscat si masati usor. Lasati sa actioneze timp de cateva ore sau peste noapte. Spalati apoi parul cu SAMPONUL ANTI-MATREATA cu podbal RAUSCH sau cu SAMPONUL TRATAMENT cu scoarta de salcie RAUSCH


Tradiție, familie, cercetare, eficiență


Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

In 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.


 


 

 

Produse din aceeasi categorie