Home >> RAUSCH Gmbh sampoane, balsamuri > lotiuni, tincturi >> STOP PADUCHILOR 125ml RAUSCH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

STOP PADUCHILOR 125ml RAUSCH

Formula naturala activa pentru eliminarea paduchilor.
74,63 RON

 

Descriere produs:

STOP PADUCHILOR 125ml RAUSCH


Formula naturala activa pentru eliminarea paduchilor. Crema din ingrediente naturale, fara insecticid. Se lasa sa actioneze 45 de minute pe scalp si par. Nu face parul fragil sau casant. EXCLUSIV PENTRU UZ EXTERN. A nu se consuma. Evitati orice contact cu ochii si membranele mucoase. in caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa curata din abundenta. A nu se pastra la indemana copiilor. Pentru adulti si copii cu varsta peste 2 ani. Nu utilizati produsul in caz de alergii la oricare dintre ingredientele acestuia. A se pastra la temperatura camerei


Tradiție, familie, cercetare, eficiență

Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

In 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.


 


 

 

Produse din aceeasi categorie