Home >> MB WAY crema , gel > crema ,gel >> CREMA MASAJ CU VENIN DE VIPERA 50ml MB WAY

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA MASAJ CU VENIN DE VIPERA 50ml MB WAY

nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv,dureri reumatice si artralgii (dureri articulare),mialgii (dureri musculare),dureri post-traumatice.
26,80 RON

 

Descriere produs:

CREMA MASAJ CU VENIN DE VIPERA 50ml MB WAY

 

Crema tip unguent pentru masaj terapeutic cu venin de vipera, salcie, salvie si echinacea se recomanda a fi folosita in caz de:

nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv), dureri reumatice si artralgii (dureri articulare), mialgii (dureri musculare)
dureri post-traumatice.

Crema are o textura mai densa si aplicata pe zonele dureroase prin masaj prelungit pana la absorbtie, calmeaza, reduce inflamatiile si durerile avand efect de incalzire locala.

Plantele completeaza unele deficiente metabolice si cresc beneficiul ingredientului principal, veninul de Vipera ammodytes, iar veninul contine o enzima care are proprietatea de a difuza rapid in tesuturi si amplifica proprietatile curative ale plantelor.

Salvia activeaza circulatia periferica, Salcia reduce procesul inflamator, Echinacea stimuleaza imunitatea la nivel local si general.

Mod de utilizare:

Crema se aplica in strat subtire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g crema) si se maseaza usor pana la absorbtia in piele.

Ingrediente: vaselinum album, cetyl alcohol, cera flava, methyl salicylas, mentholum, venin de Vipera ammodytes, Salix alba*, Salvia officinalis*, Echinacea angustifolia*, aqua.
*Ingrediente provenite din agricultura biologica.

Produsul nu contine parabeni, aluminiu sau fenoxietanol, este testat dermatologic, notificat UE si in conformitate cu normele pentru produse Bio.

Veninul viperei cu corn (Vipera ammodytes ammodytes) este cunoscut inca din timpuri stravechi, de pe vremea dacilor, pentru efectul curativ pe care il detine.
Veninul de vipera este un eficient antireumatic, antiartritic, un puternic analgezic, iar in combinatie cu diverse plante isi sporeste efectele.
Este un puternic imunostimulator si prezinta efecte in tratarea reumatismului si artritei.
Experimentele au aratat ca unguentele cu venin de vipera, aplicate pe zonele afectate de artrita, dau rezultate foarte bune, ducand la scaderea considerabila a durerii resimtite de pacienti si contribuie la cresterea flexibilitatii articulatiilor.
Veninul de vipera din Crema si Gelul pentru masaj terapeutic este 100% natural.


 

 

Produse din aceeasi categorie