Home >> Aboca Green Net suplimente nutritive > suplimente nutritive >> SOLLIEVO 45tb ABOCA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLLIEVO 45tb ABOCA

Pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic
53,75 RON

 

Descriere produs:

SOLLIEVO 45tb ABOCA

Pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic

Sollievo ECO
tablete este un produs realizat din ingrediente pe bază de plante obţinute prin intermediul metodei de Producţie Ecologică (Reg. CE 834/2007). Selecţia atentă a materiilor prime garantează un produs de înaltă calitate, util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic.
Tehnologia exclusivă de producţie dezvoltată şi brevetată de Aboca (Brev. European 1075830) foloseşte fluxuri de vapori care, în contact cu fitocomplecşii micronizaţi din plante, duc la formarea unor "agregate granulare" şi permit realizarea produsului Sollievo ECO tablete utilizând exclusiv ingrediente vegetale funcţionale, fără nici un adaos de substanţe de sinteză.
Aceste caracteristici fac din Sollievo ECO tablete un produs Ecologic cu ingrediente 100% naturale şi funcţionale, de utilizat la nevoie datorită formei practice de administrare sub formă de tablete.

MOD DE ADMINISTRARE:
1-3 tablete seara la culcare, la nevoie.

AVERTIZăRI:
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. PRECAUŢII Nu se recomandă folosirea produsului vreme îndelungată, de către copii şi femei însărcinate sau care alăptează.

CANTITATE PENTRU DOZA MINIMĂ ZILNIC RECOMANDATĂ (1 TABLETĂ):
pulbere din frunze de Senna (Cassia angustifolia)* 122 mg titrat în glicozide hidroxiantracenice exprimat în sennoside B 2 % , pulbere din rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale)* 97 mg, suc din frunze de Aloe (Aloe ferox)* 92 mg titrat în aloină A+B 18%, pulbere din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus)* 32 mg, pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)* 27,7 mg, pulbere din fructe de Chimen (Carum carvi)* 23 mg, pulbere din fructe de Cumin (Cuminum cyminum)* 6 mg, aromă naturală din ulei esenţial de Fenicul (Foeniculum vulgare) 0,3 mg.
Ingredient Ecologic


 

 

Produse din aceeasi categorie