Home >> BLU O3ZONE NATURA sapun > sapun >> SAPUN Amurg de Toamna 100g Natura Blu

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SAPUN Amurg de Toamna 100g Natura Blu

Polenul impreunda cu pudra de scortisoara face din acest sapun un scrub solid, avand proprietati exfoliante, de hidratare si regenerare a pielii.
10,99 RON

 

Descriere produs:

SAPUN AMURG DE TOAMNA 100g BLU O3ZONE NATURA

Sapun Amurg de toamna Natura Blu cu scorțișoară și polen 100gr. Acest săpun este 100% natural fabricat prin procedeul sponificării la rece a uleiurilor vegetale.

Adunat de albine de la mii de flori ca hrană pentru stup, polenul se găsește sub formă de pulbere ori mici granule fiind bogat în aminoacizi, vitamine și antioxidanți.  Acest săpun conține granule de polen îmbinate armonios cu scorțișoară, ce îți vor oferi un răsfăț maxim și o piele delicată.

Propietăți:
Polenul impreunda cu pudra de scortisoara face din acest sapun un scrub solid,  avand proprietati exfoliante, de hidratare si regenerare a pielii.

Contraindicații:
Produsul nu este recomandat persoanelor cu sensibilitate la ingredientele din compozitie.

Mod de utilizare:
Se recomandă spălarea pielii cu apă caldă și săpun, se masează ușor și se lasă 1 minut ca spuma să acționeze asupra acesteia. Se clătește și apoi se usucă tamponând ușor. Se aplică ori de căte ori este nevoie.

Ingrediente: s
odium olivate, aqua/apa, sodium cocoate, sodium palmate/ uleiurui vegetale saponificate de masline, cocos, palmier, glycerin/ glicerina, butyrospermum parkii butter/ unt de shea, cinnamomum zeylanicum bark essential oil/ ulei esential de scortisoara, calendula officinalis extract/ extract de galbenele, bee pollen grains/ granule de polen, cinnamomum zeylanicum bark/ pudra de scortisoara.

Produs în Romania de BLUE O3ZONE NATURA S.R.L


 

 

Produse din aceeasi categorie