Home >> BLU O3ZONE NATURA sapun > sapun >> Sapun Cer Înstelat cu salvie și geranium 100gr - Natura Blu

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sapun Cer Înstelat cu salvie și geranium 100gr - Natura Blu

propietăți antiinflamatoare și seboreglatoare.
10,99 RON

 

Descriere produs:

Sapun Cer Înstelat cu salvie și geranium 100gr - Natura Blu

Sapun Cer înstelat Natura Blu cu salvie și geranium 100gr. Acest săpun este 100% natural fabricat prin procedeul sponificării la rece a uleiurilor vegetale.

În antichitate, geraniumul a fost folosit cu succes în tratarea rănilor și a fracturilor. În combinația s-a cu salvie, conferă acestui săpun propietăți antiinflamatoare și seboreglatoare.

Propietăți:
Uleiul esențial de geranium ajută la reglarea producției de sebum oferind împreună cu uleiul esențial de salvie combinația perfectă ce duce către un parfum masculin.

Mod de utilizare:
Se recomandă spălarea pielii cu apă caldă și săpun, se masează ușor și se lasă 1 minut ca spuma să acționeze asupra acesteia. Se clătește și apoi se usucă tamponând ușor. Se aplică ori de căte ori este nevoie.

Ingrediente:
sodium olivate, aqua/apa, sodium cocoate, sodium palmate/ uleiurui vegetale saponificate de masline, cocos, palmier, glycerin/ glicerina, butyrospermum parkii butter/ unt de shea, calendula officinalis extract/ extract de galbenele,  pelargonium roseum essential oil, ulei esential de geranium, salvia officinalis oil/ ulei esential de salvie, alkanna tinctoria root extract/ extract de alkanet.


 

 

Produse din aceeasi categorie