Home >> BLU O3ZONE NATURA sapun > sapun >> Sapun Doar Eu cu pelin, galbenele si urzica 100gr - Natura Blu

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sapun Doar Eu cu pelin, galbenele si urzica 100gr - Natura Blu

acest săpun este recomandat cu precădere îngrijirii intime.
9,99 RON

 

Descriere produs:

Sapun Doar Eu cu pelin, galbenele si urzica 100gr - Natura Blu

apun Doar Eu Natura Blu cu gălbenele și urzică 100gr. Acest săpun este 100% natural fabricat prin procedeul sponificării la rece a uleiurilor vegetale.

Prin conținutul său armonios de gălbenele, urzică și pelin, acest săpun este recomandat cu precădere îngrijirii intime. Am adaugat și uleiul de roiniță pentru un parfum plăcut.

Propietăți:
Decoctul de plante medicinale precum coada șoricelului, urzica moartă, pelinul și flori de gălbenele recomandă acest săpun pentru îngrijirea intimă ajutând la reducerea iritațiilor și mancarimii.

Mod de utilizare: Se recomandă spălarea pielii cu apă caldă și săpun, se masează ușor și se lasă 1 minut ca spuma să acționeze asupra acesteia. Se clătește și apoi se usucă tamponând ușor. Se aplică ori de căte ori este nevoie.

Ingrediente:
sodium olivate, aqua/apa, sodium cocoate, sodium palmate/ uleiurui vegetale saponificate de masline, cocos, palmier, glycerin/ glicerina, butyrospermum parkii butter/ unt de shea, melissa officnalis/ ulei esential de roinita, calendula officinalis extract/ extract de galbenele, green barley grass powder/pudra de orz, artemis absinthium extract, calendula officinalis flower extract, urtica dioica extract, achillea millefolium extract/ infuzie de pelin, galbenele, urzica, coada soricelului.

Produs în Romania de BLUE O3ZONE NATURA S.R.L


 

 

Produse din aceeasi categorie