Home >> Solaris Plant > Uleiuri esentiale, aromoterapie si extracte uleioase >> ULEI ESENTIAL BUSUIOC SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI ESENTIAL BUSUIOC SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

regele mirodeniilor
11,63 RON

 

Descriere produs:

ULEI ESENTIAL BUSUIOC SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

 

Uleiul esential Selection d’Or BUSUIOC Solaris este produs cu maiestrie din planta Ocimum Basilicum, prin distilare cu vapori de apa.
Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma Busuiocului.

Istoric

Termenul de busuioc provine din limba greaca, βασιλευς (basileus) insemnand „rege”, despre aceasta planta spunandu-se ca a crescut pe locul unde Imparatii Constantin si Elena au descoperit Sfanta Cruce. Busuiocul este in continuare considerat „regele mirodeniilor” de multi bucatari si autori de carti gastronomice.

Cum se consuma
Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.
Busuiocul (Ocimum basilicum) reprezinta un remediu natural pentru tratarea si vindecarea diverselor afectiuni: bronsita, febra, guta.

Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte


 

 

Produse din aceeasi categorie