Home >> Solaris Plant > Uleiuri esentiale, aromoterapie si extracte uleioase >> ULEI ESENTIAL CUISOARE SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI ESENTIAL CUISOARE SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

efectul benefic in tratarea afectiunilor dentare
14,08 RON

 

Descriere produs:

ULEI ESENTIAL CUISOARE SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

 

Ce contine
Uleiul esential Selection d’Or CUISOARE Solaris este produs cu maiestrie din planta Syzygium Aromaticum, prin distilare cu vapori de apa.

Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma cuisoarelor.
Istoric
Intrebuintarea cuisoarelor s-a pierdut in negura timpului. Acestea au inceput sa fie comercializate in restul Asiei si in Europa inca inainte de Hristos, cand singurii arbori Syzygium aromaticum se gaseau exclusiv in „Insulele Mirodeniilor”, adica Insulele Moluce din Indonezia.


Cum actioneaza
Uleiul esential de cuisoare
este recunoscut pentru efectul benefic in tratarea afectiunilor dentare (prin inhalare sau aplicare locala).  Contine eugenol, o substanta folosita frecvent in domeniul igienei orale. Cuisoarele au fost folosite ca medicament in China, inca din anul 3 i.Hr.

Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte;


Cum se consuma
Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.


Contraindicatii
Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.


 

 

Produse din aceeasi categorie