Home >> Solaris Plant > Uleiuri esentiale, aromoterapie si extracte uleioase >> ULEI ESENTIAL IASOMIE SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI ESENTIAL IASOMIE SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

Relaxeaza, alunga starile depresive si insomniile,
77,85 RON

 

Descriere produs:

ULEI ESENTIAL IASOMIE SELECTION D"OR PREMIUM 5ml SOLARIS

 

Ce contine
Uleiul esential Selection d’Or IASOMIE Solaris este produs cu maiestrie din planta Jasminum Grandiflorum, prin distilare cu vapori de apa.
Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de iasomie.
Istoric
Iasomia este un tip de arbust din familia Oleaceae, cu aproximativ 200 de specii, originare din regiunile tropicale și temperat calde are Lumii.


Cum actioneaza
Uleiul esential de iasomie este unul dintre cele mai pretioase din lume. Are o mireasma puternica, usor de recunoscut, folosita frecvent in aromoterapie si in fizioterapie, masaj.

Relaxeaza, alunga starile depresive si insomniile, iar individul devine mai tonic si mai optimist. Picurat in apa de baie, ajuta la vindecarea ranilor, calmeaza iritatiile, durerile menstruale si reduce inflamatia articulatiilor.

Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte;


Cum se consuma
Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.
Contraindicatii

Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.


 

 

Produse din aceeasi categorie