Home >> Cloud Nine Factory extracte pure > extracte pure >> Extract pur de lamai 50ml Cloud Nine Factory

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Extract pur de lamai 50ml Cloud Nine Factory

Condiment alimentar de cea mai bună calitate
18,80 RON

 

Descriere produs:

Extract pur de lamai 50ml Cloud Nine Factory

 

 

Condiment alimentar de cea mai bună calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor. Este obținut din ulei pur din coajă de lămâi și are o aromă de citrice, fructată, vibrantă și acrișoară.
Datorită conținutului de pesticide și de substanțe de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor și depozitarea după culegere, coaja lămâilor din comerț (ce nu provin din agricultură ecologică) nu este destinată consumului uman.
Se folosește în rețete în care se adaugă suc proaspăt de lămâi sau coajă de lămâi pentru a obține sau intensifica aroma de lămâi.
Ingrediente: ulei pur din coajă de lămâi, alcool min. 85%.
Uleiurile pure din coajă de lămâi folosite pentru obținerea extractului de lămâi sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) și sunt obținute printr-un proces de extracție la rece. Alcoolul difuzează foarte bine aromele și permite omogenizarea uleiurilor esențiale, care nu sunt solubile în apă. Datorită alcoolului, aroma este intensă iar în timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă și rămâne gustul și mirosul plăcut de lămâi.

Dozaj recomandat: 1 linguriță de extract de lămâi la 500 gr./ml compoziție


 

 

Produse din aceeasi categorie