Home >> Adams Vision suplimente > Suplimente nutritive >> MIERE MANUKA TA12+ 250gr ADAMS VISION

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MIERE MANUKA TA12+ 250gr ADAMS VISION

antibacteriene antimicrobiene antivirale antioxidante antiseptice antiinflamatorii antifungice
116,00 RON

 

Descriere produs:

MIERE MANUKA TA12+ 250gr ADAMS VISION
 

 


Mierea Manuka TA12+ conține toată bunătatea naturală a enzimei active de la mierea din Nouă Zeelandă. Această gustare bogată ajută la combaterea infecțiilor bacteriene și continuă să va ajute să obțineți o bună sănătate digestivă și intestinală, cu un nivel bun de imunitate. Mierea de manuka este o miere cu proprietăți antibacteriene ieșite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și având uneori o eficientă chiar și de 50 de ori mai mare decât antibioticele obișnuite din farmacii.

Puterea vindecătoare a mierii de manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, un arbust din Nouă Zeelandă. Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu închis și un gust foarte aromat și ușor caramelizat.

Mierea de manuka este unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natură, și deși este mai greu de găsit în România este bine să o aveți mereu în cămară fiind studiile făcute pe ea au arătat că poate fi cu mult mai puternică decât antibioticele clasice din farmacii.

De exemplu studii medicale au evidențiat capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA, fiind de până la 50 de ori mai mare decât a antibioticelor obișnuite.

Nu toate tipurile de miere au aceleași proprietăți. Calitatea antibacteriana a mierii depinde de tipul de miere precum și de momentul când a fost culeasă. Unele tipuri pot fi de 100 de ori mai puternice decât altele din punct de vedere al proprietăților antibacteriene.

Mierea Manuka ACTIVĂ are activitate antibacteriana peroxidica (datorată activității enzimei glucozoxidaza din miere care produce agentul antibacterian peroxid de hydrogen). Orice miere are un nivel redus de activitate peroxidica, însă în urmă analizelor de laborator s-a observant că mierea de Manuka poate ajunge la nivele de activitate foarte ridicată, până la 30+, nivel neîntâlnit în alte tipuri de miere. Mierea de Manuka ACTIVĂ este produsă de către albine în cantități limitate.

TA înseamnă „total activity" (activitate totală) și arată efectul de dezinfecție prin măsurarea activității naturale a peroxidului. Principiul este: cu cât este mai mare factorul, cu atât este mai valoroasă mierea. Fiecare miere are un factor TA, însă în mierea Manuka, acesta este deosebit de înalta.

Proprietăți:
    antibacteriene    antimicrobiene    antivirale    antioxidante    antiseptice    antiinflamatorii    antifungice

Recomandat:

Intern:
    Răceli, dureri de gât , simptome de gripă
    Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagită de reflux, arsuri
    Probleme ale gingiilor

Extern - că atare sau în produse:
    Răni, arsuri, infecții, ulcere ale pielii, infecții de spital (Staphylococcus aureus )
    Eczeme, Psoriasis, Acnee
    Dermatite, înțepături de insecte și albine, erupții cutanate.
    Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infecții cauzate de ciuperci

Mierea de manuka activă se poate lua de două sau trei ori pe zi, câte o linguriță. Se poate adaugă în ceai sau cafea, dar aveți grijă să nu fie fierbinte.

Pentru afecțiunile de tipul ulcerelor stomacale, puneți o ligură de mierea pe o felie de pâine și consumați-o cu o ora înainte de masă dar și imediat înainte de culcare. Acest lucru permite mierii să acționeze în timpul somnului și să protejeze mucoasa în timpul mesei.

Au fost efectuate studii care arată că mierea de manuka activă inhibă creșterea bacteriei Helicobacter Pylori, care cauzează ulcerele stomacale. Mierea de manuka activă de 8 ori mai eficientă în acest tratment decât price altă miere normală.

Pentru răni externe ușoare, cum sunt tăieturile, sau pentru arsuri ușoare mierea de manuka este foarte eficientă. Se aplică mierea direct pe rana apoi se aplică un pansament. Ceea ce este cu adevărat excepțional la miere și în special la mierea de manuka activă cu un factor de 10+ sau 15+ sau 20+, este faptul că atunci când este aplicată extern creează un strat subțire protector, iar când bandajul este înlăturat, stratul de piele nou, care se formează, nu este afectat, iar vindecarea are loc mai rapid.

Ingrediente:

100% Miere din Nouă Zeelandă

Nu este adecvată copiilor sub 12 luni.

Mierea este un produs natural și se poate cristaliza.

A se păstra la loc uscat și răcoros.


 

 

Produse din aceeasi categorie