Home >> Adams Vision suplimente > Suplimente nutritive >> MIERE MANUKA TA24+ 250gr ADAMS VISION

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MIERE MANUKA TA24+ 250gr ADAMS VISION

afecțiunile de tipul ulcerelor stomacale,răni externe ușoare,
207,97 RON

 

Descriere produs:

MIERE MANUKA TA24+ 250gr ADAMS VISION
 

Mierea Manuka este o miere cu proprietăți antibacteriene ieșite din comun, fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât antibioticele obișnuite din farmacii. Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu închis și un gust foarte aromat și ușor caramelizat.
Miere Manuka TA24+, Adams Vision, 250 gr

Proprietăți:
    antibacteriene, antimicrobiene,antivirale, antioxidante, antiseptice,antiinflamatorii, antifungice

Mierea Manuka ACTIVA are activitate antibacteriana peroxidică (datorată activității enzimei glucozoxidaza din miere care produce agentul antibacterian peroxid de hydrogen). Orice miere are un nivel redus de activitate peroxidică, însă în urma analizelor de laborator s-a observat că mierea de Manuka poate ajunge la nivele de activitate foarte ridicată, până la 30+, nivel neîntâlnit în alte tipuri de miere. Mierea de Manuka ACTIVA este produsă de către albine în cantități limitate.

TA înseamnă „Total Activity” (activitate totală) și arată efectul de dezinfecție prin măsurarea activității naturale a peroxidului. Principiul este: cu cât este mai mare factorul, cu atât este mai valoroasă mierea. Fiecare miere are un factor TA, însă în mierea de Manuka acesta este deosebit de înalt.

Indicații:
Pentru afecțiunile de tipul ulcerelor stomacale, puneți o lingură de miere pe o felie de pâine și consumați-o cu o oră înainte de masă, dar și înainte de culcare. Acest lucru permite mierii să acționeze în timpul somnului și să protejeze mucoasa în timpul mesei. Pentru răni externe ușoare, cum sunt tăieturile, sau pentru arsuri ușoare, mierea de Manuka este foarte eficientă. Se aplică mierea direct pe rană, apoi se aplică un pansament. Ceea ce este cu adevărat excepțional la mierea de Manuka ACTIVA cu un factor de 10+ sau 12+ sau 24+, este faptul că, atunci când este aplicată extern, creează un strat subțire protector, iar când bandajul este înlăturat, stratul de piele nou, care se formează, nu este afectat, iar vindecarea are loc mai rapid.

Compoziție:
Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetonă, care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, un arbust din Noua Zeelanda.

Mod de administrare:
1-3 linguri/zi

Uz intern:
    Răceli, dureri de gât , simptome de gripă
    Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagită de reflux, arsuri
    Probleme ale gingiilor

Uz extern:

    Răni, arsuri, infecții, ulcere ale pielii, infecții de spital (Staphylococcus aureus)
    Eczeme, Psoriasis, Acnee
    Dermatite, înțepături de insecte și albine, erupții cutanate
    Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infecții cauzate de ciuperci

 


 

 

Produse din aceeasi categorie