Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> ARGINT COLOIDAL CRISTAL(incolor) AQUANANO 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ARGINT COLOIDAL CRISTAL(incolor) AQUANANO 500ml AGHORAS

ARGINT COLOIDAL CRISTAL(incolor) AQUANANO
25,70 RON

 

Descriere produs:

ARGINT COLOIDAL CRISTAL(incolor) AQUANANO 500ml AGHORAS


Argintul coloidal Cristal este o suspensie de particule de argint in apa distilata,  cu dimensiunea medie a particulelor de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, iar gustul este usor metalic.

Compozitie: apa distilata, argint 10ppm

Mod de pastrare:
Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.          

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

 
Atentie!
In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.

 
Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal.


 

 

Produse din aceeasi categorie