Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> CUPRU COLOIDAL BIO-PLUS 30ppm 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CUPRU COLOIDAL BIO-PLUS 30ppm 500ml AGHORAS

AquaNano Bios Pur cupru coloidal 10ppm contribuie la refacerea pielii si a sistemului osos. Atenueaza extraordinar problemele generate de parodontoza.
34,25 RON

 

Descriere produs:

CUPRU COLOIDAL BIO-PLUS 30ppm 500ml AGHORAS


 AquaNano Bios Pur cupru coloidal 10ppm, Aghoras, 500 ml

AquaNano Bios Pur cupru coloidal 10ppm - refacerea pielii si a sistemului osos sunt doar cateva dintre efectele importante pe care le are acest produs. Efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participa acesta) sunt cunoscute de mult timp, traditia alchimica mentionand de altfel despre acest rol al cuprului ca este in stransa legatura simbolica cu planeta Venus, reprezentanta frumusetii si a armoniei in traditia antica si medievala. Refacerea colagenului si efectele pe care le are astfel asupra pielii in general (la nivelul acesteia generand o anumita netezime si fermitate) ne arata o data in plus ca aceasta inteleapta asociere simbolica este pe deplin justificata.

Atenuarea extraordinara a problemelor generate de parodontoza, precum si alte inflamatii sau chiar infectii la nivelul danturii, mai ales in cazul folosirii in combinatie cu argintul coloidal, este inca una dintre aplicatiile asupra carora trebuie insistat, fie macar pe scurt. Acest produs poate prezenta uneori o anumita instabilitate, datorita unei anumite puteri de cristalizare mai accentuata a cuprului, insa eventualele depuneri care pot aparea se pot redispersa usor prin agitarea continutului.
 
Efectele utilizarii metalelor coloidale (si a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite daca acestea sunt tinute timp de 5-15 minute in gura, sublingual, fie sub forma diluata cu apa plata, fie sub forma nediluata. Acest mod de utilizare nu se aplica in cazul plantelor sau substantelor extrem de picante, acide sau amare si a medicamentelor sau suplimentelor care contin substante chimice de sinteza. Argintul coloidal este un antibiotic recunoscut. Este insa mai puþin cunoscut faptul ca si cuprul, sub forma metalica, este antibiotic, antiviral, antimicotic, cu o toxicitate foarte scazuta (de 5-20 de ori mai redusa decat a sarurilor de cupru). Totodata, sub aceasta forma, cuprul ajuta la sinteza colagenului, fiind astfel un factor important in regenerarea tesuturilor.
Concentratia maxima de cupru in apa, admisa de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lunga durata, deci inghitirea accidentala (chiar zilnica) a acestui produs nu este toxica, 1mg de cupru fiind cuprins in circa 133ml de produs.

Nota: in doze reduse, cuprul este un microelement vital functionarii corpului, el fiind inclus in numeroase enzime, precum si in structura tesutului osos sau a colagenului.

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

Afectiuni:

    dinti (mentinere), rani, infectii cu virusi, infectii cu stafilococi, infectii cu fungi.
    AquaNano Bios Pur cupru coloidal 10ppm contribuie la refacerea pielii si a sistemului osos. Atenueaza extraordinar problemele generate de parodontoza.


 

 

Produse din aceeasi categorie