Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> MAGNEZIU COLOIDAL STABIL AQUANANO 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MAGNEZIU COLOIDAL STABIL AQUANANO 500ml AGHORAS

Relaxant, euforizant, antidepresiv, cu un rol nebanuit in depaairea inhibitiilor ai problemelor de natura emotionala
25,70 RON

 

Descriere produs:

MAGNEZIU COLOIDAL STABIL AQUANANO 500ml AGHORAS


Beneficii:
Relaxant, euforizant, antidepresiv, cu un rol nebanuit in depaairea inhibitiilor ai problemelor de natura emotionala, prin starea globala pe care o genereaza.
Efectele numeroase includ ai detensionarea in sfera afectiva, dar ai in cea sexuala, generand ai o mai mare "uaurinta in exprimare" in cadrul acesteia.
Faptul ca are o concentratie redusa este irelevant, deoarece magneziul este de circa 5 ori mai usor decat cuprul, de exemplu, iar actiunea sa se bazeaza pe alte principii decat cele din cazul sarurilor de magneziu, fiind mai apropiata de o actiune de tip homeopatic, de natura informationala. Efectele utilizarii metalelor coloidale (ai a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite daca acestea sunt tinute timp de 5-15 minute in gura, sublingual, fie sub forma diluata cu apa plata, fie sub forma nediluata.
Acest mod de utilizare nu se aplica in cazul plantelor sau substantelor extrem de picante, acide sau amare ai al medicamentelor sau suplimentelor care contin substante chimice de sinteza.

Mod de utilizare:
Se va utiliza cate o cantitate de 5-15 ml o data, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau de metal.

Contraindicații:
Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la magneziu.
Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Compoziție:
Apa distilata, magneziu 50ppm.

Mod de prezentare:
500 ml

Producător:
Aghoras


 

 

Produse din aceeasi categorie