Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> MINERAL AQUANANO TRIMIN(argint, cupru, aur) 50ppm 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MINERAL AQUANANO TRIMIN(argint, cupru, aur) 50ppm 500ml AGHORAS

antibacterian, antiviral.
42,80 RON

 

Descriere produs:

MINERAL AQUANANO TRIMIN(argint, cupru, aur) 50ppm 500ml AGHORAS


Amestecul TriMin este un produs exceptional, datorita concentratiei ridicate atat de argint, cat si de cupru, potentate de prezenta aurului, si  avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-10nm. Eficienta acestei combinatii este foarte ridicata, si se manifesta simultan in multe directii, atat specifice fiecareia dintre componente, cat si manifestarii lor sinergice.

Compozitie: apa distilata, argint, cupru, aur, 50ppm

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.          

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint, cupru sau aur.

 
Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.

 Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal. Tip produs
                                Minerale
                       

 


 

 

Produse din aceeasi categorie