Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> MINERAL AQUANANO(cupru,zinc,magneziu,crom,vanadiu) 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MINERAL AQUANANO(cupru,zinc,magneziu,crom,vanadiu) 500ml AGHORAS

AquaNano Mineral mix de cupru, zinc, magneziu, crom si vanadiu coloidal 10ppm, un mix esential antistres, antianemic, ce combate obosela, insomnia, migrenele.
25,70 RON

 

Descriere produs:

MINERAL AQUANANO(cupru,zinc,magneziu,crom,vanadiu) 500ml AGHORAS
 

 

AquaNano Mineral mix de cupru, zinc, magneziu, crom si vanadiu coloidal 10ppm, un mix esential antistres, antianemic, ce combate obosela, insomnia, migrenele.

 AquaNano Mineral mix de cupru, zinc, magneziu, crom si vanadiu coloidal, 10ppm, Aghoras, 500 ml
AquaNano Mineral mix de cupru, zinc, magneziu, crom si vanadiu coloidal 10ppm - supliment bogat in minerale esentiale orgamismului.

Actiuni magneziu coloidal:
    este un element esential antistres;
    este recunoscut pentru eliminarea oboselii cronice, a insomniilor, a migrenelor si pentru atenuarea sindromului premenstrual;
    este antispastic, antialergic, antiinflamator, antidepresiv, antireumatic, antiviral, energizant, cardiomodulator, echilibrant neurovegetativ si reintineritor.

Zincul este recunoscut pentru intarirea sistemului imunitar. Este implicat in multiple reactii enzimatice (peste 200), una dintre aceste enzime fiind SOD (superoxidismutaza) care previne imbatranirea, intervine in fixarea calciului si in mentinerea echilibrului acido-bazic al sangelui. Este important in producerea tuturor hormonilor si pentru mentinerea unui randament maxim al creierului. Asigura functia normala a prostatei, creste tonusul muscular si stimuleaza contractia musculara, amelioreaza insomniile, starile depresive, irascibilitatea, oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual. Protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, accelereaza cicatrizarea ranilor si arsurilor.

Cuprul coloidal-ionic:
    regleaza functiile hipofizei, tiroidei, gonadelor, suprarenalelor si pancreasului;
    este important in metabolismul fierului si catalizator in procesul de formare a globulelor rosii;
    este antianemic;
    tonic pentru sistemul nervos;
    ajuta la pigmentarea si protejarea pielii si a parului;
    elasticizeaza si structureaza tesutul conjunctiv;
    alaturi de vitamina C, cuprul joaca un rol esential in procesul de sinteza a colagenului.

Cromul are o actiune importanta in metabolismul proteic, lipidic si glucidic. Este eficient pentru persoanele deprimate care cresc in greutate, nu se pot abtine de la consumul carbohidratilor, se simt obosite permanent si care ar putea dormi oricat de mult. Daca nu exista suficient crom in organism, poate sa apara scaderea tolerantei la glucoza. Cromul ajuta la transferul glucozei din sange (zaharului din sange) in celule si pentru a fi folosit in procesele.

Vanadiul în corp și efectele pe care le poate cataliza:
    intervine în metabolismul glucidelor și al acizilor grași și diminuează sinteza grăsimilor în ficat (mai ales sinteza colesterolului);
    în doze corespunzătoare, vanadiul favorizează regenerarea țesuturilor pancreatice, care se pot deteriora datorită carenței de crom și vanadiu;
    contribuie la activitatea creierului, la funcția reproducătoare și stimulează creșterea;
    previne apariția cariei dentare (atât dentina, cât și smalțul dinților conțin vanadiu)
    are rol în formarea oaselor și a dinților (alături de calciu, fosfor, fluor, siliciu, stronțiu). Favorizează mineralizarea dinților în particular și a sistemului osos în general.
    acționează la nivelul fibrei musculare, asupra pompei reglatoare de sodiu. Prin acțiunea sa moderatoare asupra contracției musculare cardiace asigură o mai bună relaxare a inimii între două contracții.
    constituie cofactor pentru anumite enzime (adenilcilaza, transaminazele).

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la aur, argint sau platina.

Compozitie / Prospect
Apa distilata, cupru, zinc, magneziu, crom, vanadiu 10ppm.

Administrare
Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie