Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> ZEOLIT MICRONIZAT SI ACTIVAT, AQUANANO- MICROLIT 100gr AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ZEOLIT MICRONIZAT SI ACTIVAT, AQUANANO- MICROLIT 100gr AGHORAS

intoxicatii cu metale grele , detoxifiere
23,55 RON

 

Descriere produs:

ZEOLIT MICRONIZAT SI ACTIVAT, AQUANANO- MICROLIT 100gr AGHORAS


Zeolit micronizat si activat, aquanano- microlit 100gr aghoras. Pulbere 100% naturala de zeolit, microzinat si activat. Produs din gama remedii naturiste.


Indicatii
Despre proprietatile zeolitului se cunosc deja foarte multe aspecte, fiind utilizat cu succes in tratarea anumitor boli, chiar daca modul de actiune nu este foarte bine inteles la ora actuala.

Va punem la dispozitie, asadar, un produs de calitate, fara alte adaosuri, sub forma de pulbere fin macinata de clinoptilolit. Pentru a inlatura ”nebuloasa” tesuta in jurul modului de preparare a acestui produs, vom specifica aici ceea ce se intelege prin caracteristicile de baza ale acestui produs.

Mai intai, trebuie stiut ca singura varietate de zeolit utilizat ca supliment alimentar este cea de CLINOPTILOLIT. Nu se utilizeaza alte forme, si, mai mult decat atat, nu se utilizeaza forme sintetice, fie si pentru singurul motiv ca sub forma sintetica zeolitul este foarte scump, el avandu-si locul doar in anumite aplicatii tehnologice speciale.

CLINOPTILOLITUL este componenta principala a tufului vulcanic. Ca atare, puritatea sa este totdeauna aceeasi cu concentratia sa din tuful vulcanic, si, anume, de circa 96-98%, in functie de cariera din care este extras. Separarea acestuia din tuf este foarte dificila si nu este realizata in realitate, nefiind de fapt necesara, diferenta de activitate intre zeoliti nefiind data de concentratia acestora, ci de dimensiunea particulelor dupa macinare.

MICRONIZAREA zeolitului este forma prin care acesta este facut accesibil ca supliment alimentar. La urma urmei, chiar daca este mai poros, este totusi o piatra! Din acest motiv, dar nu numai, el trebuie macinat cat mai fin. Aceasta macinare este si forma primara de activare, deoarece ii mareste suprafata specifica de schimb, adica suma suprafetelor tuturor particulelor, raportata la masa de produs. Semnificatia este identica cu cea din cazul nanoparticulelor.

ACTIVAREA este un proces diferit de activarea prin macinare (numita si tribologica). Aceasta este un simplu proces de incalzire, pana la o temperatura de 2-300 grade C, care face ca apa continuta in porii zeolitului sa se evapore, marindu-i astfel capacitatea de schimb cationic.

Dupa cum puteti vedea, procesul de preparare al pulberii de zeolit implica un numar de procese, iar aplicarea acestora da nastere diferentelor intre produse, fara ca totusi sa existe fenomene magice sau misterioase la mijloc (daca, desigur, nu punem la socoteala si faptul ca modul de actiune al zeolitului in organism este un mister deocamdata, cel putin in ceea ce priveste unele modalitati de actiune).

Ingrediente: tuf zeolitic mineralizat (cu 83% clinoptilolit) - 100%. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Mod de preparare și utilizare: câte 1/2-1 linguriță de pulbere de 1-4 ori pe zi, cu puțină apă plată, cu 10-20 minute înainte de masă sau între mese.

Doza maximă: 8g/zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un mod de viață sănătos.

Păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani!


 

 

Produse din aceeasi categorie